Yaklaşık on gündür hava sıcaklıkları Manavgat'ta 33 - 35 dereceleri görmeye başladı.Üç gündür dışarıda telef oldum.Bugün evden çıkıp bir kaç ufak işimi halledeyim dedim.Kot pantolon resmen bacaklarıma yapıştı.Bu sene yaz çok fena geçecek anlaşılan![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Yaklaşık on gündür hava sıcaklıkları Manavgat'ta 33 - 35 dereceleri görmeye başladı.Üç gündür dışarıda telef oldum.Bugün evden çıkıp bir kaç ufak işimi halledeyim dedim.Kot pantolon resmen bacaklarıma yapıştı.Bu sene yaz çok fena geçecek anlaşılan![]()
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)
Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)
KAWASAKİ VN 800
Ankara
AB Rh (+)Yok ya ne özlemesi...Ben nefret ederim böyle sıcaklardan.En fazla 25 derece kafidir benim için.Yanlış bölgede yaşıyorum aslında ama iş güç burada olunca katlanmak durumunda kalıyoruz mecburen.
Biz bu duruma Ankara da yasayanlar ve dört gözle hava artık isinsin diye bekleyenler olarak kısaca Eray bulmuş da bunuyo deriz.![]()
![]()
![]()
CELİL (17.Mayıs.2019), cicada (17.Mayıs.2019), Eray Aksoy (17.Mayıs.2019), Raci06 (17.Mayıs.2019) Bunu beğendi.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Aynen.Karadeniz candır.Soğuk iklimlerin adamıyım aslında.Ama emekli olana kadar el mahkumu bu sıcakları çekeceğiz.
Bu arada özelden de yazıp tebrik edip kutladım ama bir de buradan yazayım.Belki böylece fark edip bir "Hayırlı olsun" demek isteyen olabilir ? Raptor Riders Aday Üyeliğin hayırlı olsun.En kısa zamanda Patchlenip,yeleğinin arkasında Logomuz ile keyif li sürüşler gerçekleştirirsin inşallah ? Tebrik eder,hayırlı olmasını dilerim.

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)
Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Doğrudur Erdem Abi.Uzaktan herkese davulun sesi hoş gelir.Buraya gelmeden denizin özlemiyle yanıp tutuşuyordum.Şimdi ise yaklaşık 7-8 yıldır denize girmiyorum.İnsanoğlu hep elde edemediklerini arar,hasretini çekermiş.İnan burada yaşasanız ilk bir iki sene keyifli olur ama sonra "Yeter lan bu nasıl bir nem,sıcaklıktır böyle" der ve başka yerlere kaçmak için çare arardınız.Temmuz,Ağustos,Eylül aylarında akşam bile motoru kullanmak zordur.Ekipman ve kask yüzünden pişme ve delirme tehlikesini göze alanlar biniyor elbette![]()
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)