Eray hocam sen orada yandım diyorsun bizim burada sırtımız ısınmıyor
Napsak becayiş mi yapsak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Eray hocam sen orada yandım diyorsun bizim burada sırtımız ısınmıyor
Napsak becayiş mi yapsak
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
CELİL (17.Mayıs.2019), endroad (18.Mayıs.2019), erkopaşa (17.Mayıs.2019), newmoon06tr (18.Mayıs.2019) Bunu beğendi.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)
CELİL (18.Mayıs.2019), endroad (18.Mayıs.2019), Eray Aksoy (18.Mayıs.2019), Raci06 (18.Mayıs.2019) Bunu beğendi.
OF COURSE, AIR FORCE

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)
CELİL (18.Mayıs.2019), endroad (18.Mayıs.2019), Eray Aksoy (18.Mayıs.2019), newmoon06tr (18.Mayıs.2019), Raci06 (18.Mayıs.2019) Bunu beğendi.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Abi belki size sahte gelecek ama samimi söylüyorum benim artık öyle bir beklentim yok.Evet.İlk zamanlar çok fazla istemiştim yalan yok.Ama sonra buradaki samimiyeti,dostluğu,birlikteliği yaşayıp,aranızda kabul gördükten sonra benim için artık olsa da olur olmasa da olur.Gerçekten farklı bir ortamımız var.Her şeyi sıkıntıya düşmeden paylaşıp birbirimize yardım ediyoruz.Kuzu muhabbetinin cılkını çıkarıp işi biraz antipatik hale getirmemize rağmen tüm arkadaşların hoşgörüsü ve efendiliği bize laf söylemelerine dahi engel oldu.Benim için muhabbetiniz ve birlikteliğimiz ille bir isim yada statü için değil,sizleri sevmemden dolayıdır.Takdir edilirse üye oluruz,takdir edilmezse de sonuna kadar buradayız.Allah hepinizden razı olsun.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
CELİL (18.Mayıs.2019), endroad (18.Mayıs.2019), newmoon06tr (18.Mayıs.2019), Ömer (18.Mayıs.2019) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Yok Başkanım.Her hangi bir mesaj,üstü kapalı imalı bir söz yok.Yol da yapmıyorum.Aklına sakın öyle şeyler gelmesin lütfenŞahsen açık konuşmak gerekirse Cihan epeyce bir zahmete girip onca yolu gelip gidiyor buluşmalar için.Benden daha çok hak ettiğini düşünüyorum.Cemil de elini taşın altına sokmak değil,taşın altından çekmiyor hiç maşallah.Bende daha motor,hatta bisiklet yok.O yüzden bir şey beklememin anlamı da yok.Ama onları sevdiğimden takip ediyorum foruma girdikçe.Bu sene mi,iki yıl sonra mı yoksa hiç mi üye olamazlar bilemem ? O sizlerin takdiridir.O konularda görüş dahi belirtecek saygısızlığı yapmam
Yazdığım gibi benimkisi arkadaşlarımızın durumunu takip etmemden dolayı olan bir gözlemdir
![]()

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Saat geç oldu.Sabah mesai var yine.Bana ufaktan yol göründü.Herkese iyi geceler.Allah rahatlık versin.

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Hayırlı geceler cümleten iyi uykular![]()
CELİL (18.Mayıs.2019), endroad (18.Mayıs.2019), Eray Aksoy (18.Mayıs.2019), Raci06 (18.Mayıs.2019) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)