| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Daytona 250V
Ankara
A Rh (+)
CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

Daytona 250V
Ankara
A Rh (+)Tünaydın RR ailesi
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
can06ghost ( 2 Gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

Daytona 250V
Ankara
A Rh (+)Herkese teşekkür ederim. Adı fenris. İlk kampa gelecek gibi duruyor.
SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
can06ghost ( 2 Gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

Daytona 250V
Ankara
A Rh (+)
CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce), ulaire ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.
spyder 350
ankara
0 Rh (-)Merhabalar degerli Raptor Riders ailesi herkezin günü güzel gecesi hoş vaktinin keyifli geçmesini niyaz ederim . Değerli abilerim ape gidon yaptırmak niyetindeyim geçmişte daytona s gibi 2 motorda deneyimim var bu konuda fakat onlarda birinde opsiyon olarak kendisi nispeten benzer diyerinde ise aldıgım zaman üzerinde halihazırda vardı yani ape gidonun mantıgına yatkın sayılırım. Siz değerli büyüklerimden spyder için bu konu hakkında fikir ve tavsiyeleriniz benim için kıymetli ankara içerisinde nerede yaptırabilirim nasıl bir gidon tasarımı önerirsiniz bununla ilgili kimlerle iletişim kurmalıyım . Şimdiden degerli tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum .![]()
CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)okul tatil olduğunda dize kadar kar olurdu şimdi 2 damla düşünce eyvah diyorlar
youtube da eski üyelerden ömer abinin spyder a ape videosu vardı o apachi gidon tercih etmişti fena da durmuyordu bakıp fikir alabilirsin. ben olsam düz hafif sürücüye doğru eğimli olanlardan tercih ederdim büyük olasılıkla. tam anlatabildim mi emin değilim ama yaklaşık şunun gibi
ön taraf (3 lü far seti gibi bir aksesuar yoksa) çok cılız olduğu için kalın gidon sırıtabilir. Tabi bu tamamen kişisel zevktir şöyle bir baktım onlarca farklı spaydi var ape takılı. bak incele hoşuna giden için çalışmalara başlarsın
can06ghost ( 2 Gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.
"Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan
Honda-CL250
Ankara
A Rh (+)
can06ghost ( 2 Gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.
spyder 350
ankara
0 Rh (-)değerli bilgilerini paylaştıgın için teşekkür ederim gökhan abi bende bu tarz birşey düşünüyorum çekme teli gaz teli ve debriyaj teli boyları uzaması gerekecek büyük ihtimal ile en çok sorunu onlar yaşatacak sanırım hayırlısı olsun nasip.![]()
CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.
spyder 350
ankara
0 Rh (-)Teşekkür ediyorum emre abi şuan bakıyorum![]()
CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), newmoon06tr (1 gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

Spyder 350 - Börteçine
İstanbul - Mecidiyeköy
B Rh (+)
can06ghost ( 2 Gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), newmoon06tr (1 gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.
"Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan
Şu anda 34 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 34 misafir)