Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 7758 Toplam 7761 Sayfadan BirinciBirinci ... 6758725876587708774877567757775877597760 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77605 adet sonuctan sayfa basi 77,571 ile 77,580 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

Rastafaray06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Besimcan Arslan
    İşletme müdürü
     Daytona 250V
     Ankara
    Beğenmiş
    1,326
    Beğenilmiş
    294
    Alıntı Raci06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyür ama o Besimcan..?. Gelecek planınız vardır umarım.

Arpa buğday çeç olur,
    Güzeller güleç olur,
    Gönül verme güzele,
    Ayrılması güç olur.

...aman diyim.

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Problem yok abi acısıda tatlısıda başımla beraber

SM-S928B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

Besimcan Arslan
    İşletme müdürü
     Daytona 250V
     Ankara
    Beğenmiş
    1,326
    Beğenilmiş
    294
    Tünaydın RR ailesi

can06ghost ( 2 Gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

Besimcan Arslan
    İşletme müdürü
     Daytona 250V
     Ankara
    Beğenmiş
    1,326
    Beğenilmiş
    294
    Herkese teşekkür ederim. Adı fenris. İlk kampa gelecek gibi duruyor.

can06ghost ( 2 Gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

Besimcan Arslan
    İşletme müdürü
     Daytona 250V
     Ankara
    Beğenmiş
    1,326
    Beğenilmiş
    294
    Alıntı ulaire Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nerede o eski karlı günler dedirten bir günden selamlar RR ahalisinin güzel insanları

M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ahhh keşke okullar tatil olsa. İş yerleri kapansa

CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli ( 2 Gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce), ulaire ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

can06ghost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halilcan andı
    makina tasarımcısı
     spyder 350
     ankara
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    10
    Merhabalar degerli Raptor Riders ailesi herkezin günü güzel gecesi hoş vaktinin keyifli geçmesini niyaz ederim . Değerli abilerim ape gidon yaptırmak niyetindeyim geçmişte daytona s gibi 2 motorda deneyimim var bu konuda fakat onlarda birinde opsiyon olarak kendisi nispeten benzer diyerinde ise aldıgım zaman üzerinde halihazırda vardı yani ape gidonun mantıgına yatkın sayılırım. Siz değerli büyüklerimden spyder için bu konu hakkında fikir ve tavsiyeleriniz benim için kıymetli ankara içerisinde nerede yaptırabilirim nasıl bir gidon tasarımı önerirsiniz bununla ilgili kimlerle iletişim kurmalıyım . Şimdiden degerli tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum .
    CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), Resul.D ( 2 Gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

ulaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    3,913
    Beğenilmiş
    1,097
    Alıntı Rastafaray06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahhh keşke okullar tatil olsa. İş yerleri kapansa

okul tatil olduğunda dize kadar kar olurdu şimdi 2 damla düşünce eyvah diyorlar

Alıntı can06ghost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar degerli Raptor Riders ailesi herkezin günü güzel gecesi hoş vaktinin keyifli geçmesini niyaz ederim . Değerli abilerim ape gidon yaptırmak niyetindeyim geçmişte daytona s gibi 2 motorda deneyimim var bu konuda fakat onlarda birinde opsiyon olarak kendisi nispeten benzer diyerinde ise aldıgım zaman üzerinde halihazırda vardı yani ape gidonun mantıgına yatkın sayılırım. Siz değerli büyüklerimden spyder için bu konu hakkında fikir ve tavsiyeleriniz benim için kıymetli ankara içerisinde nerede yaptırabilirim nasıl bir gidon tasarımı önerirsiniz bununla ilgili kimlerle iletişim kurmalıyım . Şimdiden degerli tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum .
    youtube da eski üyelerden ömer abinin spyder a ape videosu vardı o apachi gidon tercih etmişti fena da durmuyordu bakıp fikir alabilirsin. ben olsam düz hafif sürücüye doğru eğimli olanlardan tercih ederdim büyük olasılıkla. tam anlatabildim mi emin değilim ama yaklaşık şunun gibi

ön taraf (3 lü far seti gibi bir aksesuar yoksa) çok cılız olduğu için kalın gidon sırıtabilir. Tabi bu tamamen kişisel zevktir şöyle bir baktım onlarca farklı spaydi var ape takılı. bak incele hoşuna giden için çalışmalara başlarsın
    can06ghost ( 2 Gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.
    "Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

karatepeemre2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Karatepe
    Bahçıvan
     Honda-CL250
     Ankara
    Beğenmiş
    1,996
    Beğenilmiş
    279
    Can merhaba ben chopper kullanmıyorum o yüzden yorum yapamayacağım ama youtubeda Raptorriders kanalı var orada senin motorla ilgili videolar var izle belki yeni şeyler öğrenirsin

SM-S721B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    can06ghost ( 2 Gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

halilcan andı
    makina tasarımcısı
     spyder 350
     ankara
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    10
    değerli bilgilerini paylaştıgın için teşekkür ederim gökhan abi bende bu tarz birşey düşünüyorum çekme teli gaz teli ve debriyaj teli boyları uzaması gerekecek büyük ihtimal ile en çok sorunu onlar yaşatacak sanırım hayırlısı olsun nasip.
    CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

halilcan andı
    makina tasarımcısı
     spyder 350
     ankara
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    10
    Teşekkür ediyorum emre abi şuan bakıyorum
    CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), newmoon06tr (1 gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.

ulaire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan
    Mühendis
     Spyder 350 - Börteçine
     İstanbul - Mecidiyeköy
    Beğenmiş
    3,913
    Beğenilmiş
    1,097
    değerli bilgilerini paylaştıgın için teşekkür ederim gökhan abi bende bu tarz birşey düşünüyorum çekme teli gaz teli ve debriyaj teli boyları uzaması gerekecek büyük ihtimal ile en çok sorunu onlar yaşatacak sanırım hayırlısı olsun nasip.
    Gaz ve debriyaj kolay aslında fren kısmı biraz zorlayabilir. Onun dışında bizim spaydilerin elcik ve riser ölçüsü farklıydı diye hatırlıyorum

M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    can06ghost ( 2 Gün önce), CELİL ( 2 Gün önce), deatheater ( 2 Gün önce), karatepeemre2 ( 2 Gün önce), Küpeli (1 gün önce), newmoon06tr (1 gün önce), Tarmina ( 2 Gün önce) Bunu beğendi.
    "Öd tengri aysar, kişi oglı kop ölgeli törümiş" demiş atam Bilge Kağan

Sayfa 7758 Toplam 7761 Sayfadan BirinciBirinci ... 6758725876587708774877567757775877597760 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 34 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 34 misafir)

Bu Konu için Etiketler