Can selamlar. Bende bu zamana kadarki iki motorumda da ape gidon tercih ettim. Önce internetten spyder'ın riser ve elcik ölçülerini araştırmanı öneririm. Sonra bu ölçülere uygun gidon seçimini yaptıktan sonra gaz teli, debriyaj teli ve fren hidrolik hortumuna ihtiyacın olacak. Gaz ve debriyaj teli değiştirmek birkaç video izleyerek ve biraz pratik yaparak kolayca öğreniliyor. Elektrik kablolarını uzatmak için de lehim üstüne makaron atmanı tavsiye ederim. Fren hidrolik hortumunu da iyice ölçüp sanayide hidrolikçilerde yaptırabilirsin fakat taktıktan sonra hidroliğin havasını almayı maalesef bende bilmiyorum. Yada hiç uğraşmayıp işi bilen bir ustaya da taktırabilirsin. Onda da tavsiyem motoru teslim aldıktan sonra elektrikle alakalı far olsun sinyaller olsun stop olsun düzgün çalışıyor mu diye kontrol etmek, fren hidroliğinin havası alınmış mı fren tutuyor mu diye kontrol etmek ki önceki motorumda bu sebepten dolayı kaza yapmıştım ve debriyaj ve gaz telindeki boşlukları kontrol etmek olur. Umarım gönlüne göre bir gidon bulursun
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hyosung GV 250
İstanbul - Küçükçekmece
A Rh (+)