| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sattım
istanbul
A Rh (-)akşam gelecektim ama toplantı vardı gelemedim :?:( bu hafta ziyaretine gideceğim
Abi bu yıl ne hayaller kurdum hepsi teker teker suya düştüler, biri sabotajmı yaptı ne anlamış değilim :?:?
bunların hepsini bu hafta cevoya anlatacam :mrgreen::mrgreen: seni lime lime yapacak![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)ZuhahahahahHakim geldiğinde ayağa kalkmasına gerek yok zaten milletle aynı hizada olur, hakim de anlamaz
![]()
![]()
"CaRPe DieM"
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Abilerim, kardeşlerim, ben geldim. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım :mrgreen: Bir giriş yazısı yazmak istedim nedenseRapor demeyin sakın bilgisayarım bozuk gerçekten :( En yakın zamanda görüşmek üzere inş.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Yaa bu sene festivallerin hepsine katılmaktı niyetim, olmayınca olmuyor işte. Tarihleri nasıl ayarladılarsa katılamayacağım tarihlere ayarlamışlar hepsiniPazartesi ve Salı izinli olduğum için kısa bir Assos turu yaptım. Festivale katılsaydım oraya gidemeyecektim, ondan gelemedim :(
Evet bilgisayarsız bilgisayarcı olunmuyor ama ne yapayım, şimdi bütçe ayıramayacağım ona. Bir de facebook' a yazayım şu ekran olayını belki oradan çıkar ne bileyim :mrgreen: Sonrasında raporu yazacam inş. :?
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Günaydın yavru ceylanlar.. Nassız iysiz..
Bugün perşembe ve ayın 5'i. Mayış günü.. Tabi sevinemiyoruz, çünkü mayış'ı göremiycez bu ay.. Hayırlısı [smilie=greencolorz:
"CaRPe DieM"
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)