Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 895 Toplam 7864 Sayfadan BirinciBirinci ... 39579584588589389489589689790594599513951895 ... SonuncuSonuncu
Toplam 78634 adet sonuctan sayfa basi 8,941 ile 8,950 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Online geyik

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Salih abim ne yaptın sabah sabah ya

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Salih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maalesef Serdar. Eskiden çocukluğumda her Pazar Emirgan'a giderdik. Veya Sultanahmet'e köfteciye. Emirgan yolu, boğaz yolu müsaitti. Şimdi git bakalım. Veya Sultanahmet'te arabamızı kapı önüne parkederdik. Şimdi içeride yer yok, köftesi köfte olmaktan çıktı. Camilerin avlusunda nur yüzlü ak sakalıı ihtiyarlar gülyağı, hacı yağı satarlardı. Şimdi bu ürünleri satanlar ''lan Hüsso gaç para kazandın bugün'' diye birbirine seslenen malum kişiler. Eleman sakal da bırakmış suratta nur yok. Yılbaşı gecesi İstiklale çıkardık arabayla. Her taraf ışıl ışıl. Vefa bozacısına giderdik....Arabayla bir yerlere gitmek zevkti. İstanbul'un göbeğinde sur içinde Rumlardan kalma iki kat bahçeli bir evde doğdum. Şimdi aynı sokak arasında bırak bahçeyi ağaç yok. Her yer taş, her yer araba. Kaldırımda trekking yapıyorsun. Düzgün kaldırım yok. Hiç kimsede birbirine; çocuklarda dahi büyüğüne saygı yok.:(
    Fakat hatırladığım şu ki.. Benim peder ile valide bundan 25-30 yıl önce ''İstanbul çok bozuldu'' derlerdi. ''Bizim çocukluğumuzda böyle miydi?''
    Demek İstanbul için bozulma bir trend. Ve son 20 yılda bu trendin eğiminin arttığı kesin. Çözüm mü?: 500 yılda bir olan, taş üstünde taş bırakmayan büyük İstanbul depremi .:mrgreen: Korkarak bekliyoruz
    Günaydınlar
    Kanlıca'ya yoğurt yemeye de gider miydiniz abi?
    Benim annem Samatyalıdır, o da zaman zaman İstanbul'un eski güzelliğini anlatır da; Kanlıca'yı hiç es geçmez. :D

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Maalesef Serdar. Eskiden çocukluğumda her Pazar Emirgan'a giderdik. Veya Sultanahmet'e köfteciye. Emirgan yolu, boğaz yolu müsaitti. Şimdi git bakalım. Veya Sultanahmet'te arabamızı kapı önüne parkederdik. Şimdi içeride yer yok, köftesi köfte olmaktan çıktı. Camilerin avlusunda nur yüzlü ak sakalıı ihtiyarlar gülyağı, hacı yağı satarlardı. Şimdi bu ürünleri satanlar ''lan Hüsso gaç para kazandın bugün'' diye birbirine seslenen malum kişiler. Eleman sakal da bırakmış suratta nur yok. Yılbaşı gecesi İstiklale çıkardık arabayla. Her taraf ışıl ışıl. Vefa bozacısına giderdik....Arabayla bir yerlere gitmek zevkti. İstanbul'un göbeğinde sur içinde Rumlardan kalma iki kat bahçeli bir evde doğdum. Şimdi aynı sokak arasında bırak bahçeyi ağaç yok. Her yer taş, her yer araba. Kaldırımda trekking yapıyorsun. Düzgün kaldırım yok. Hiç kimsede birbirine; çocuklarda dahi büyüğüne saygı yok.:(
    Fakat hatırladığım şu ki.. Benim peder ile valide bundan 25-30 yıl önce ''İstanbul çok bozuldu'' derlerdi. ''Bizim çocukluğumuzda böyle miydi?''
    Demek İstanbul için bozulma bir trend. Ve son 20 yılda bu trendin eğiminin arttığı kesin. Çözüm mü?: 500 yılda bir olan, taş üstünde taş bırakmayan büyük İstanbul depremi .:mrgreen: Korkarak bekliyoruz
    Günaydınlar
    Adamsın

Her yer taş, her yer araba. Kaldırımda trekking yapıyorsun.
    Çok manidar bir söz.. Hep düşünmüşümdür, şu İstanbul'un nesini seviyorlar nesini övüyorlar. Bu memleketin neresi "taşı toprağı altın" !

Ben oldum olası sevememişimdir İstanbul'u. Hatta bende nefret derecesinde yeri vardır. Ama anlıyorum ki, İstanbul'un sevilmesi bugün bulunduğu halinden değil de, eskiden olan halinden kaynaklanıyor. Eskiden İstanbul güzelmiş be abi. O zaman taşı toprağı altınmış, sevilesi bir şehirmiş. Ve o zamanlardan kalan bir tabu oluşmuş bence.. "İstanbul'u seviyorum." hayır kardeşim, İstanbulu mistanbulu sevmiyosun. İstanbulu eskiden seviyolardı, Eskiden seviyodun. Şimdi orası yaşanılacak, sevilecek bir şehir değil. Zıvanadan çıkmış bir çöplük bence... Hiç kusura bakmasın kimse...
    "CaRPe DieM"

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Günaydınlar Raptorriders ailesi,
    Bahar geldiğinde ilk toplantısında benden herkese kanlıca yoğurdu

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motor yürüyo mu
    "CaRPe DieM"

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı av. Cevdet Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de isterim. Bu arada, motor yürüyo mu?

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de isterim. Bu arada, motor yürüyo mu?
    "CaRPe DieM"

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,146
    Beğenilmiş
    6,932
    Günaydınlar Herkese
    Salih çok iyi anlatmışsın valla
    Cihan ne kadar sorunluda olsa istanbul hala vazgeçilmez güzelliklerle doludur

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Günaydın olsun herkese inş.

Celil Abi bu Cihan çok gaza gelmiş, ara ara sen buna öfke kontrolü yap bence. Sanane kardeşim İstanbul' dan Alla Allah yaa

İstanbul' un muadili bir şehir bulunmadığı sürece, ne kadar bozulsa da dünyanın en güzel yeri olmaya devam edecektir. Gezemiyo olmak kötü olduğu anlamına gelmez. Yaşanması zor bir şehirdir denenebilir belki ama sevilmeyecek bir şehir demek bence iddialı olur.

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Güzellikleri var tabi.. O camileri hiç bir yerde bulunmaz güzellikte yerler..

Ama ben yine fikrimi hiç değiştirmiycem. Artık çöplük haline gelmiş bir yer istanbul..[smilie=greencolorz:
    "CaRPe DieM"

Sayfa 895 Toplam 7864 Sayfadan BirinciBirinci ... 39579584588589389489589689790594599513951895 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 280 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 280 misafir)

Bu Konu için Etiketler