GÜNAYDINLARR RAPTOR RIDRS HAFTA SONU GELDİ![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)GÜNAYDINLARR RAPTOR RIDRS HAFTA SONU GELDİ![]()
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Turkchopper ve benzeri gruplarda sıkı disiplin var, özellikle sürüşlerde... Forum üye sayısı artıyor. Grup büyüdükçe disiplin gerekli hale geliyor, ancak kendi fikrim: Motosiklet özgürlükse böyle bir gruba asla girmem. O halde biz üye olarak disiplin tutturmak adına kendimizi bileceğiz.
Daha önce ben de forumu takip ediyordum, motosikleti aldıktan sonra uzaktan takip etmeye devam ettim, ve sonradan yorum yazmaya başladım. Şimdi farkediyorum, yaptığım bazı yorumlar gereksizmiş. Sonuçta sizin bu foruma yazdığınız her yazı arşivleniyor, birileri okuyor, şimdi yazdıklarıma çok dikkat ediyorum.
Çok girgin olmayı sevmeyen ben bu grubun faaliyetlerine - ara sıra da olsa- katılıyorsam bunun bir nedeni var. Farklı karakterdeki bir insan, eleştiren, sınırını bilmeyen, vs.. zaten gördüğüm kadarıyla barınamıyor. (Bu sonuncu yoruma tabii ki Onuru katmıyorum, Onur naz yapma sen de :lol::evil::mrgreen
Neyse.. Günaydın![]()
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)Türkchopper merkezi izmir devamlı aktif olan birbirine bağlı hadi yapalım dendimi yapabilen iş ve zaman yönünden derdi olmayan bir grup..bodruma geldiklerinde bir tanesine sormuştum niye korumasız motora biniyosunuz diye karizma meselesi dedi..örnek bir grup olamazlar..videolarını seyredin görüceksiniz..
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Vay sabah sabah Salih abimi gördüm gözüm gönlüm açıldı yav :mrgreen:
Günaydınlaaar... Sabah diyorum çünkü anca ayılabildim. :|
Nasılsınız büyüklerim çüçüklerim![]()
"CaRPe DieM"
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Günaydın arkadaşlar, forum durulmuşken bende araya gireyim dedim
Malumunuz motor alamıyorum, kısmet olmuyor :? Bu işten vaz geçtim sanırım artık, motor yerine aşağıdaki aletten almayı ya da yapmayı planlıyorum
http://www.facebook.com/photo.php?v=10200392702001213
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Aynen ben de onu düşündümTürkiyede hangi yolda kullansan ne teker kalır ne şanzıman halim duman
![]()
"CaRPe DieM"
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Gunaydin ve keyifli haftasonlari Raptorriders
Emre sana uygun bir motor bulmak icin soyle hepimiz tasin altina elimize koyalim,gorunen o ki seni yavas yavas kaybediyoruz :lol:
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Emre kendini kaybediyo bana kalırsa :mrgreen:
"CaRPe DieM"
Şu anda 29 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 29 misafir)