| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Emrehan resmen uykum acildi gozlerim fal tasi
Cumleten gunaydin Raptorriders ailesi![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Başka anılarım da var bu konuda, çocukluğumda ne kadar korksam da anne - baba zoruyla diş doktoruna gittim yine de. Onların da izleri var bende, bi ara anlatırım bir hikaye daha. :|
Ama 2005 senesinde askere gitmeden önce annemin "oğlum askerde bir de diş ağrısıyla uğraşma, en azından çürüklerden kurtul" telkinleriyle bir diş doktoruna gittim tekrar. Müthiş bir adamdı; hakikaten... Hakan Abim... Bir sürü dolgu yaptı, kanal tedavisi yaptı, bazı dişlerimi çekti, 2 ay falan gittim geldim. Resmen korkumu yenmiştim sayesinde. Dönüşte kaplamalar bişeyler yapılması planlandı; askere gittim. Döndüğümde yok iş bulmaydı, yok para kazanmaydı falan filan derken; dişler de eksiklere rağmen tüm zamanların en iyi formunda olduğu için biraz; erteledim, önemsemedim. Yılbaşından sonra, bayramdan sonra, tatilden sonra derken yıllar geçti, dişler yine dökülmeye başladı...
Hakan Abimi de 2-3 yıl önce yurtdışında -galiba Hollanda- saçma sapan bir trafik kazasında kaybettik. :(
Geçen gün saydım; 24 adet dişim var, bunların yarısı dolgulu veya çürük...
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)google amcaya dişçi filmini sorun..2 serisi var..tv de onlarca kez yayınlandı..psikopat bir meslekdaşımın icraatları..zaten zor olan bir olayı dahada zor hale getiren bu devlet..o filmi yayınlıyosunuz ama adam sigara içiyor diye sansür koyuyorsunuz..baba filminde marlon brando ve parmağında çiçek sansürü adam mafya babası..komedi:evil:
:?::?
![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Şu anda 346 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 346 misafir)