| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)anormal bir olay çok olağan birşeymiş gibi anlatılmış..senaryo:ehliyetsiz motosiklet sürücüsü dengesini kaybedip düşer..yerde sürüklenen motor duraktaki yayaların arasına girer..hastaneye kaldırılan 3 yaralıdan biri kurtarılamaz..ölen şahsın bir polisin yakını olduğu tesbit edilir...................sizin de yakınınız olabilir,benim de Allah korusun.........senaryoların gerçekleşmemesi ve bir an evvel ehliyetinize kavuşmanız dileğiyle![]()
![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)ibareyi birde ehliyetli diye okursak. sonuç değişmiyor
şu araçı ehliyet sürmez kanısı bende de var
tasnip etmiyorum ama ülkemizde hangi prosedürleri tamamladırktan sonra ehliyet verdikleri malum
ben ehliyeti kaza anında yüzde yüz suçlu çıkmama ve çevirmede ceza yememe kartı olarak görüyorum
vay anasını adam işini yapıyor arkadaş
müşteri portföyü çok anlamlı
yok
bursa
A Rh (+)dün okuduğum bir yazı konu ile alakalı
http://www.itiraf.com/1044699/Kimi_kandiriyorsa_artik/
buda geçen gün okuduğum bir haber memleketteki eğitim sistemi
http://haber.mynet.com/derse-girmeye...685655-guncel/
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)''ibareyi birde ehliyetli diye okursak. sonuç değişmiyor
şu araçı ehliyet sürmez kanısı bende de var
tasnip etmiyorum ama ülkemizde hangi prosedürleri tamamladırktan sonra ehliyet verdikleri malum
ben ehliyeti kaza anında yüzde yüz suçlu çıkmama ve çevirmede ceza yememe kartı olarak görüyorum''
nokta..
İstanbul
A Rh (+)3 yıldır bir kere motoru yan yatırmadım önümde millet hep kaza yaptı bir cok kaza yapan gördüm , vefat eden gördüm ama hepsi dikkatsizlikten , 3 yıldır 1 kere polis cevirmedi beni , hatta bu motorumdan öncekinin ne sigrtası ne muayenesi vardı ve de ehliyetimde yok , 1 kere polis çevirmedi , düzgün kullanırsak dikkatli kullanırsak nerde naasıl gidilecegini bilirsek , gercekten polis sıkıntısı cekmeyecek bir memlekette yaşıyoruz .
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Günaydınlarreptırraydırs!!!![]()
![]()
![]()
:mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
![]()
Şu anda 383 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 383 misafir)