Salih abim ne yaptın sabah sabah ya![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Adamsın
Çok manidar bir söz.. Hep düşünmüşümdür, şu İstanbul'un nesini seviyorlar nesini övüyorlar. Bu memleketin neresi "taşı toprağı altın" !
Ben oldum olası sevememişimdir İstanbul'u. Hatta bende nefret derecesinde yeri vardır. Ama anlıyorum ki, İstanbul'un sevilmesi bugün bulunduğu halinden değil de, eskiden olan halinden kaynaklanıyor. Eskiden İstanbul güzelmiş be abi. O zaman taşı toprağı altınmış, sevilesi bir şehirmiş. Ve o zamanlardan kalan bir tabu oluşmuş bence.. "İstanbul'u seviyorum." hayır kardeşim, İstanbulu mistanbulu sevmiyosun. İstanbulu eskiden seviyolardı, Eskiden seviyodun. Şimdi orası yaşanılacak, sevilecek bir şehir değil. Zıvanadan çıkmış bir çöplük bence... Hiç kusura bakmasın kimse...
"CaRPe DieM"
Gv 650
istanbul
A Rh (+)Günaydınlar Raptorriders ailesi,
Bahar geldiğinde ilk toplantısında benden herkese kanlıca yoğurdu![]()
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Günaydınlar Herkese
Salih çok iyi anlatmışsın valla
Cihan ne kadar sorunluda olsa istanbul hala vazgeçilmez güzelliklerle doludur![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Günaydın olsun herkese inş.
Celil Abi bu Cihan çok gaza gelmiş, ara ara sen buna öfke kontrolü yap bence. Sanane kardeşim İstanbul' dan Alla Allah yaa![]()
![]()
İstanbul' un muadili bir şehir bulunmadığı sürece, ne kadar bozulsa da dünyanın en güzel yeri olmaya devam edecektir. Gezemiyo olmak kötü olduğu anlamına gelmez. Yaşanması zor bir şehirdir denenebilir belki ama sevilmeyecek bir şehir demek bence iddialı olur.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Güzellikleri var tabi.. O camileri hiç bir yerde bulunmaz güzellikte yerler..
Ama ben yine fikrimi hiç değiştirmiycem. Artık çöplük haline gelmiş bir yer istanbul..[smilie=greencolorz:
"CaRPe DieM"
Şu anda 279 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 279 misafir)