Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 5 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu
Toplam 78 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Egzozlar açık Sırf ana depoyla 270 km. Şehir içi üstelik baya bir dur-kalk.

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzozlar açık Sırf ana depoyla 270 km. Şehir içi üstelik baya bir dur-kalk.
    Naptın umut ya :( Benim motor usta istiyor anlaşıldı.. :( Ben yedek depo dahil 240km gidiyorum yahu. hem de egsozları açtırmadan önce..
    "CaRPe DieM"

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cihan yedek depo dahil 240km çok kötü bir rakam zaten. Yedek depo hariç 240km gitsen fazla yakıyor biraz deriz ama kabul edilebilir olur. Ben yedek depo hariç 280 km yapıyorum ve yaklaşık olarak ortalama 250 - 280 km arası yakıyor millet. Sen yedek depoyuda dahil ediyorsan min. 300 km yapman lazım.

Tabi bu arada bahsettiğim km' ler deponun full doldurulması demek. Full doldurulmasıda kişiden kişiye göre değişen bir kavram. Ben neredeyse silme dolduruyorum dediğim rakamlar için (280 km - 300 km.).

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihan yedek depo dahil 240km çok kötü bir rakam zaten. Yedek depo hariç 240km gitsen fazla yakıyor biraz deriz ama kabul edilebilir olur. Ben yedek depo hariç 280 km yapıyorum ve yaklaşık olarak ortalama 250 - 280 km arası yakıyor millet. Sen yedek depoyuda dahil ediyorsan min. 300 km yapman lazım.

Tabi bu arada bahsettiğim km' ler deponun full doldurulması demek. Full doldurulmasıda kişiden kişiye göre değişen bir kavram. Ben neredeyse silme dolduruyorum dediğim rakamlar için (280 km - 300 km.).
    Ben her benzinliğe girdiğimde fullerim ya şu kadar koy falan demiyorum. Fullerken de bakıyorum, kapak zor kapanır belki biraz taşar haddine kadar doldurtuyorum

Bu akşam gidiyorum ustama. Diyorum böyle böyle, al bu yaramaz çocuğu diyorum, terbiyesini ver ıslah et kısırlaştır (Fazla mı oldu ne :mrgreen . Bakalım ondan sonra görelim kaç km yapacak..

Sizin kasayla bizimki arasında da oynama olabilir belki ama umut can'ın dediği gibiyse zaten var bi sıkıntı benimkinde..
    "CaRPe DieM"

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Naptın umut ya :( Benim motor usta istiyor anlaşıldı.. :( Ben yedek depo dahil 240km gidiyorum yahu. hem de egsozları açtırmadan önce..

270kmyi geçemedim ama ortalama o civarda. Bu arada Petrol Ofisi'nden alıyoruz. Diğer istasyonlardan hiç almadım da denemedim de. Belki, Opet iyidir diyorsunuz ya harbiden denemedim.. Denesem 280-290 görürüm belki.

Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben her benzinliğe girdiğimde fullerim ya şu kadar koy falan demiyorum. Fullerken de bakıyorum, kapak zor kapanır belki biraz taşar haddine kadar doldurtuyorum

Bu akşam gidiyorum ustama. Diyorum böyle böyle, al bu yaramaz çocuğu diyorum, terbiyesini ver ıslah et kısırlaştır (Fazla mı oldu ne :mrgreen . Bakalım ondan sonra görelim kaç km yapacak..

Sizin kasayla bizimki arasında da oynama olabilir belki ama umut can'ın dediği gibiyse zaten var bi sıkıntı benimkinde..
    Evet Cihan fazla yakıyor senin alet. Bir göster ustaya. Normaldir, cartcurt der ama benden için eş değeri bile 270km yapıyormuş yoğun trafikte dersen ilgilenir.

ruhumm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ömer polat
    BAYAN KUAFÖRÜ
     DD250E-9B
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bn full depo ile yedek dahil 340 km yapıorum şehir içii geçen hafta bozca adaya gitmiştim hızım ortalam 100 120 arası bir depo ile 260 yaptım iki kişiydik ama zorladık biraz ondan olsa gerek

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ruhumm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bn full depo ile yedek dahil 340 km yapıorum şehir içii geçen hafta bozca adaya gitmiştim hızım ortalam 100 120 arası bir depo ile 260 yaptım iki kişiydik ama zorladık biraz ondan olsa gerek
    2 kişi çok farkettiriyor. Ondan olmalı bence. Ben tek bindiğim zaman 300 km yapıyorum yedek hariç, 2 kişi bindiğim zaman 260 km' lere kadar düşmüşlüğüm var

Umutcan Opet' den alsan demek ki dünya turuna çıkacaksın

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ruhumm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 kişi çok farkettiriyor. Ondan olmalı bence. Ben tek bindiğim zaman 300 km yapıyorum yedek hariç, 2 kişi bindiğim zaman 260 km' lere kadar düşmüşlüğüm var

Umutcan Opet' den alsan demek ki dünya turuna çıkacaksın
    İki kişi farkettiriyor illaki. Gerçi bizim abimle pek bir yapımız yok ama olsun. :mrgreen:

Ahh ahh Opet öyle bir güzellik yapsa keşke.

serhan
    harita teknikeri
     yok
     tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    beyler iyi günler.. öncelikle hepinize merhaba, ben henüz bir motor sahibi değilim, fakat önümüzdeki yaz bir arkadaşımla birlikte iki motor ege,akdeniz turuna çıkmak istiyoruz. arkadaşımla baktığımız da tip ve fiyat olarak regal raptorler hoşumuza gitti. sizler de bu motorların kullanıcısı olarak acaba uzun yol için tavsiye edermisiniz. gördüğüm kadarı ile 250- ve 350 cc lik motorları var sadece. uzun yola dayanıklımıdır, bir depo ile kaç km. yol yapılır(üzerinde çantaları, çadırlar, uyku tulumları vs. düşünürsek..) bu gibi uzun yol için gerekli olan bilgileri araştırıyorum ve azönce bu siteyi buldum. düşüncelerinizi ve tecrübelerinizi aktarır bu konu da bizi aydınlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..

Emin
    Öğrenci
     250B9
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba arkadaşlar , bende dahil olayım muhabbetinize.Çeşme'den İzmir'e 105 km yol yaptım.Çıkmadan tam doldurmuştum depoyu İzmir'e vardığımda 15 tl aldı depo.Buda 14,2 kuruş gibi bir rakam.Otoyoldan geldim 100 km hızın altına düşmedim ve harlaya harlaya geldim.Anlattıklarıma ve 250cc ye göre güzel bir rakam.

Sayfa 5 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)