selam hoş geldin aramıza... antalya dan dostumuzun olması iyi oldu.. bizim bir de alanya da ev var inşallah görüşürüz oralarda...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
selam hoş geldin aramıza... antalya dan dostumuzun olması iyi oldu.. bizim bir de alanya da ev var inşallah görüşürüz oralarda...
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Hoş geldin kardeş..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)1 yılını Antalyada geçirmiş biri olarak ayrıca sevindim bir Antalyalının aramıza katılmış olmasına.
hoşgeldin.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)ykonucum antalyalım turizmcim... hoşş gelmişsin.. 100 lük makinan hayırlı olsun... aman rodaja tikkat.... çok sıkıştırma makineni... bi de gomtanımın dediği gibin bol bol sıkıştır vidalarını...
SSUUUUuuu...!
şimdilik belli değil
Muğla
B Rh (+)hoşgeldinizzzzzzzzzzzz![]()
aprilia leonardo+cbr600f
Antalya
A Rh (+)sevgili aslanburçlu walla kesemedim kesilecek gibi değil acep motoru söküp kendi bildiğimiz gibimi oturtsak yerine :evil: :evil: inci hocam aman dikkat hız zarar , tomcat resimdeki makina güzel ya eski hondalardanmı o ?? çelebi murat kardeşim hoşbulduk rıza bey bekleriz sizleride tekrardan agresus kardeşim resmine bayıldım :lol: tamam sıkarım vidalarımıhoşbulduk lordskeldan
sevgili forum yöneticileri ve değerli arkadaşlarım regalci kardeşlerim (başbakan gibin oldu bu ya) aranıza katılmaktan mululuk duyarım herbikezlere hoşbulduk
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)hoşgeldin. motorun hayırlı olsun![]()
foam party
:mrgreen:
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin arkadaşım rüzgarın bol olsun tekerine taş değmesin
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
aprilia leonardo+cbr600f
Antalya
A Rh (+)hoşbulduk efenim,amin değmesin taş maşbi kerem deydi de hiç de hoş olmuyor
![]()
![]()
E9
İstanbul
B Rh (+)hayırlı ugurlu olsun ne diyelim görüşmek üzere.............
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)