ailemize hoşgeldinizzzzzzzzzz..........![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)ailemize hoşgeldinizzzzzzzzzz..........![]()
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
benim makina 1990 kawasaki voyager zn1300 dostum sanırım bir tanede antalyada var. belki görmüşsündürykonu Nickli Üyeden Alıntı
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
aprilia leonardo+cbr600f
Antalya
A Rh (+)tomcat makina budur ya maaşallah kaç kuruş yakar abi o benim arabadan fazla yakar be :mrgreen: kawasaki değilde bir goldwing vardı adam 3000 e verim dedi ama üstüne alamazsın plaka (ma) ydı hasta olmuştum aynı bu renkti. şehir içi nasıl oluyor?? benim patronda harley aldı sürülmüo ya walla istanbulda ver elime in caddeye de ı ıh mümkün değil walla inemem 450 kilo civarı bişey
DD250
İstanbul
0 Rh (+)hoşgeldin arkadaşımm bendede 100 lük var hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlerrrrrrr
aprilia leonardo+cbr600f
Antalya
A Rh (+)ne güzel bir gruptur ne güzel gezilerdir maaşallah allah daha daha mutluluk versin,versinde banada akıl versin sizleri gördükçe gidip tekrar sağlam bir makina alıp oralara gelesim grup halinde gezesim geliyor. aman dikkat arkadaşlar yavaş yavaş dikkatli bininde bu forumlarda üzücü haberlere yürek sızlamalarına yer vermeyelim...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Tahtalara vur kardeşim.Allah korusun.Bu arada atla gel buraya kadar gelemiyorsan Eskişehirde buluşuruz buluruz biorta yol
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)