evet ... farımın yanmadıgını bolu dagını ındıkten sonrakı durdudugumuz benzınlıkte fark ettım..soguktu ve gec kalmıstık sislerle idare edebılecegımı dusundum ve yola koyuldum...azda olsa sisler yolumu aydınlatıyor emrehanın stop lambasını takıp edıyordum....yol bır anda tek yone düşmüştü karsıdan gelen tırların farları gozumu alıyordu yolu ıkıye ayıran kedı gozlerıne silme geciyordum yol karanlık ve butun yıldızlar gokyüzündeydi bizi seyrediyorlardı sanki kim bu dedlıler dergıbı..anam oda ne si sag sis yerınden koptu koptukopmasına ama direk bana döndü kördüm o an...sisleri söndurrdum kapkaranlık bır yol emırhanın stopu arkada reşatın aynama vuran farı...verdım sınyalımı ama yol nerde bılmıyordum karambole durdum zarzor ,reşatta arkama durdu ama hızlı gırdı yanıma arka plaka yamuk şuan...baktım emrehan gormus benı hemen aklıma onda cırt kablo baglaması oldugu aklıma geldı kostum yanına ama yanımdan tırlar sılme gecıyorlardı...hemen 5-6 cırtla bagladım sıs farımı ve açtık gazı dıgerlerıne yetıselım dıye...birşeyde ben ekleyım ....fazılın kızılcahamama yaklasırken yolda uyudugunu kimse yazmamış.....halen herkese anlatıyorum keıfle yaşadıgımız buyuk deneyımı tecrubeyı ve gezıyı ...herşey cok guzeldi ..tekrar yapalım ama ne olur sıcaklarda gıdelım....dondum dondum...

RR 350CC SPYDER
ankara
0 Rh (+)