Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 59 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Bir ilave daha; Hakan'ın farı zaten patlamıştı, sislerle idare ediyordu. Ama o da ne; yolda sisler yerinden kurtulup yüzüne doğru dönmüş direkt. Önünü görememiş. Ben yalpalayarak sağa çektiğini gördüm, 50-60 mt. ilerde durabildim. Reşat da görüp durdu.
    Biz sisleri sabitlemeyle uğraşırken diğer 4 motor ilerde bir tepe başında durup beklemişler. Donmuşlar tabii beklerken. Behzat Abi biraz daha gecikseymişiz ateş yakacakmış; o derece... :mrgreen:

legend0655 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakan
    elektronic-CEP TELEFONU TEKNİSYENİ
     RR 350CC SPYDER
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir ilave daha; Hakan'ın farı zaten patlamıştı, sislerle idare ediyordu. Ama o da ne; yolda sisler yerinden kurtulup yüzüne doğru dönmüş direkt. Önünü görememiş. Ben yalpalayarak sağa çektiğini gördüm, 50-60 mt. ilerde durabildim. Reşat da görüp durdu.
    Biz sisleri sabitlemeyle uğraşırken diğer 4 motor ilerde bir tepe başında durup beklemişler. Donmuşlar tabii beklerken. Behzat Abi biraz daha gecikseymişiz ateş yakacakmış; o derece... :mrgreen:
    evet ... farımın yanmadıgını bolu dagını ındıkten sonrakı durdudugumuz benzınlıkte fark ettım..soguktu ve gec kalmıstık sislerle idare edebılecegımı dusundum ve yola koyuldum...azda olsa sisler yolumu aydınlatıyor emrehanın stop lambasını takıp edıyordum....yol bır anda tek yone düşmüştü karsıdan gelen tırların farları gozumu alıyordu yolu ıkıye ayıran kedı gozlerıne silme geciyordum yol karanlık ve butun yıldızlar gokyüzündeydi bizi seyrediyorlardı sanki kim bu dedlıler dergıbı..anam oda ne si sag sis yerınden koptu koptukopmasına ama direk bana döndü kördüm o an...sisleri söndurrdum kapkaranlık bır yol emırhanın stopu arkada reşatın aynama vuran farı...verdım sınyalımı ama yol nerde bılmıyordum karambole durdum zarzor ,reşatta arkama durdu ama hızlı gırdı yanıma arka plaka yamuk şuan...baktım emrehan gormus benı hemen aklıma onda cırt kablo baglaması oldugu aklıma geldı kostum yanına ama yanımdan tırlar sılme gecıyorlardı...hemen 5-6 cırtla bagladım sıs farımı ve açtık gazı dıgerlerıne yetıselım dıye...birşeyde ben ekleyım ....fazılın kızılcahamama yaklasırken yolda uyudugunu kimse yazmamış.....halen herkese anlatıyorum keıfle yaşadıgımız buyuk deneyımı tecrubeyı ve gezıyı ...herşey cok guzeldi ..tekrar yapalım ama ne olur sıcaklarda gıdelım....dondum dondum...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    valla anlattıkça yeni maceralar çıkıyor bu yazılanlardan sonra çok şükür sağ sağlim eve dönmüşsünüz geçmiş olsun diyicem

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Uyuma muhabbeti açılmışken, benim de hatırladığım bir konudur. :mrgreen:

Reşat abinin artçısı Elif hanım sabah çok uykusuzmuş, 2 saatcik uykuyla duruyormuş. O nedenle sabah Kızılcahamam yollarında bir süre uyumuş. :mrgreen:

Akşam saatlerinde de yorulduğumuzdan bu sefer de Kenan kardeşin artçısı hem de kardeşi Mustafa uyumuş. Arada bir kaskı Kenan'ın kaska çapınca Kenan anlamış. O şekilde farkedilmiş. :mrgreen:

Pilot Fazıl'ın uyumasını da artık kendisi anlatsın. :? :mrgreen:

resat algun
    turızm
     regal raptor 350cc spyder
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uyuma muhabbeti açılmışken, benim de hatırladığım bir konudur. :mrgreen:

Reşat abinin artçısı Elif hanım sabah çok uykusuzmuş, 2 saatcik uykuyla duruyormuş. O nedenle sabah Kızılcahamam yollarında bir süre uyumuş. :mrgreen:

Akşam saatlerinde de yorulduğumuzdan bu sefer de Kenan kardeşin artçısı hem de kardeşi Mustafa uyumuş. Arada bir kaskı Kenan'ın kaska çapınca Kenan anlamış. O şekilde farkedilmiş. :mrgreen:

Pilot Fazıl'ın uyumasını da artık kendisi anlatsın. :? :mrgreen:
    yaa warya sonradan cikti itiraf behzat abinin esi hatice abla uyumayi birak nerdeyse ruya gorucekmis..misilll misillll....uff yaaaaaa
    bu arada elif ole gozum kapandi felan deyince kizilca hamamdan snr kulagina muzik taktik we o sogukta eldiweni olmamasina ragmen hicc durmadan omuzumda ritim tutudurdum )))) biliom cok adiyim ama naaapiim korktum.yolda kiz ritim yapiyo elleri donuyooo )) ben yola konsatre olmaya calisiyrm ama bende cok saglam giyinme me ragmen donuyorum ama elif uyumasin die 100 1200 wiraj demeden az kiviriyo elife ritimine yardimci olmak icin sanki hersey normal virajjlar donmalarrr tirlar yok gibi ohhh bi oyana bi buyana modunda yim ... gulsem mi aglasammi ?????//

bu arada abi bizde resmen yazar lar warmis emrehana sok olurken biricik efsaneme hayrann oldum helalllllll

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    RR Ankara Bolu Dağı - Spyder vurdurmaca
    http://www.youtube.com/watch?v=pSPPy...ature=youtu.be

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ahaha herksin artıcısı oturuyor umut candaki depar atıyor gibi olmuş.
    motorun iki pistonu geriden geliyor :D emeği geçen herkese teşekkürler

(barış)

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,909
    Beğenilmiş
    7,145
    SAYFAYI GÖRÜNTÜLEYEN KİŞİ SAYISI 668

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SAYFAYI GÖRÜNTÜLEYEN KİŞİ SAYISI 668
    Celil Abi ciddi anlamda gizli hayranlarımız oluştu. :mrgreen: Google'a ''akçakoca motosiklet'' yazınca 4. başlık, direkt bu konuya yönlendiriyor.

E tabii biz de Akçakoca'da fink attığımız için, aramalar bu yönde olmuş olabilir.

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)