Alıntı DosT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
30 iş günü otomobiller için garanti belgesi yönetmeliğinden bakmıştım. Motosikletler için 20 iş günü buda 23 gün yapıyor.Bu tür durumlarda yasal süre dolduktan sonra motoru teslim alırsanız haklarınız yok olur. Yasal süreden sonra sizi arasalar bile gidip almayacaksınız ki mahkemede bu tarihte aradık deseler bile yasal süre dolduğu için pek bir şey ifade etmiyor.Haklı çıkarsınız.

Lakin bunlara gerek kalmadı. Az önce arayıp motor hazır dediler birde bakım yaptık 135 TL ödeyeceksiniz diyorlar. Motorun yağını değiştirmişler falan filan bende teslim etmeden önce motorun yağını ben 300km önce değiştirdim değiştirmeyin demiştim. Vitese baktığımız için yağı zaten değiştirmemiz gerekiyordu dediler. Bende vites problemi garanti içinde bir durum yağı bu nedenle boşaltmak zorunda kalıyorsanız sizin sorununuz diye çıkıştım. Tabi kabul etmediler vs. Bende birazdan genel müdürlüğü arayacağım. Bakalım ne diyecekler. Bu garanti ne işe yaradı anlamadım. Zaten benim ustam 125Tl sorunu çözeriz demişti buna yağ dahil. adamlar 135 TL çıkarmışlar.Tam yapmışlarmı oda ayrı bir soru. Yetkili servis motoru tanımıyor.Müdürlükte kolaylık sağlamazsa akşama servisle hararetli bir konuşma olacak gibi. Genel müdürlükle irtibat kurayım gelişmeleri buradan yazacağım.
Sesını yukseltınce, bır de konusmanın ıcıne bu ısı cozmezsenız mahkemeye kadar gıderımı ekleyınce kesıyolar seslerını. 3 kere aynı sey basıma geldı. Hepsınde garantılık seylerı garantı kapsamına gırmez dedıler. Bız de bahsettıgım konusmayı yaptık. Hepsınde de garantıden yapıldı. (Motorland Ahmet beyle yapıldı bu konusmalar.)

Kolay gelsın.. :|