effeerrriiimmmmm.........seni seyretmeyi isterdim o halde....ehehhehe....soorada işin bitince musluğu kapamayı gösterirdim...huhahahaha... :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)effeerrriiimmmmm.........seni seyretmeyi isterdim o halde....ehehhehe....soorada işin bitince musluğu kapamayı gösterirdim...huhahahaha... :P
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Okanım valla görecektn.. içimden de diyorum.. şimdi bir alev alırmış.. anında tutuşurdum valla... Bok yoluna Niyazi... Bütün gün dirseğime kadar benzin koktum... Yıkasanda çıkmıyor.. ama 35 dk da operasyonu tamamlayıp jilet gibi buluşma noktasındaydım...
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)sana aldığın firmanın servisi hakkında gerekli bilgiyi vermiştim bu muydu 3 gün süren motorunun toplanmasıMEHMETONUR Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Evet kardeşim pek ihmale gelecek bişi değil bencede hemen servise git allah korusun infinitedreams inde dediği gibi çok tehlikeli olabilir
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)Evet abilerim 3 gunde toplanan motor bu motor. servise götürdüm benzin filtresi contasındanmış.yerçekimi biraz daha kuvvetli olsa yere düşecek neredeyse. musluk sağlam allahtan.aynı zamanda ayaklığın vidası da aynı şekilde üstünde sadece duruyordu. servis çıkışı baktım ve sıktım. arka fren pedal ayar vidası da oldukça gevşekti o nu da sıktım. bu arada bir tane de nereden düştüğünü bilmediğim plastik bir siyah yuvarlak kontra vida gibi parçam var. fabrika fazladan koymuş herhalde :D ilginiz için tesekkur ederim.
34 UY 5765
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Günaydın Arkadaşlar,
Bu sabah motorla işe gelmek istiyordum. Otoparka girdiğimde motoru görmeden birşeyler olduğunu anladım koca otopark benzin kokuyordu. Motorun yanına gittiğimde benzin musluğunun ordan tam yerini anlayamadım benzin damlıyordu ve epey bir benzin akmış olduğunu gördüm. Musluğun sağındaki siyah hortumu biraz sıkıştırdım fakat sorun düzelmedi. Musluk sürekli açık durumda bırakıyordum musluğu kapalı duruma getirip taksiye atlayıp işe geldim.
Bu problemi kendim çözebilirmiyim yoksa servis yolumu gözüküyor
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)dostum servis yolu gözüküyor
çünkü kaçırdığı yer tam benzin deposuna giren yer yani dişli olan yer
daha önce sorun yaşayanlar ordan yaşadı sanırım seninde öyle
şimdiden kolay gelsin
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)alper_tim dostum,alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi 5 günlük regalimi sökecekler mi yani :(
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)sanırım öle gözüküyor
ama merak etme eskisinden sağlam yapıyorlar ;)
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
DD250
İstanbul
0 Rh (+)dostum başta bu regaller birazz sökülüyor sonra kendine geliyorrrHONEY Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)