dostlar yaklaşık 2 ay önce rr ailesine bende katıldım .Acemi olduğum için ilk başta çok param gitti (yaklaşık 1600 lira ) elektrik aksamı sinyaller fan vs hepsini yaptırdım lastik değişti zincir değişti akü bujiler ısacası herşey ilk etapta bunları yaptırdım 400 tl ödedim .DAha sonra motorun su eksilttiğini hemde ciddi şekilde eksilttiğini anladım aynı tamirciye götürdüm bana dedikleri silindirde kırık var oradan kaçırıyor dedi motor ciddi anlamda yağda eksiltiyodu ok dedim o ve bir kaç ufak tefek şey içinde 1200 tl ödedim .Bu sabah motoruma bindim çalışır haldeyken suyunu ağzına kadar doldurdum gaz werdim suyu içine çekiyor bırakınca eski sewiyeye geliyor su .10 km kadar gezdim geldim tekrar su koydum yarım litre falan su koydum ilk sewiyeye geldi .Birde şu var ilk su koyduğum giderken farkettim ki bir miktar suyu kapağın kenarlarından atmaya başladı bi süre sonra kesti bu ne anlama geliyor normalde olması gereken su miktarı nedir ve bunun sewiyesine arabadaki gibi bakamıyomuyuz acil yardım istiyorum motor bana 3250 liraya geldi birazda pişmanım aldığıma ...motorun fan müşürü iptal edilmiş yerine switch takılmış fanlar buraya basıldığında sıkıntısız çalışıyor nasıl kullanmalıyım sürekli çalışmasımı lazım ?