sürekli değil sadece motor soğukken fazla duman atıyor ondan sonra sıkıntı yok
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)sürekli değil sadece motor soğukken fazla duman atıyor ondan sonra sıkıntı yok
mct 250 cc
bursa
B Rh (+)dumanın rengi beyaz dostum
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)celil abi affına sığınarak konuşuyorum ama bursa gibi soğuk havada motorun ilk çalışma esnasında beyaz duman atması normal değilmi ??? tabi sen daha iyi bilirsin abi...
abi terbiyesizlik ettiğimi düşünüyorsan keseyim kafamı içini oyup kask niyetine kullan abi... :(

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)sibobların dibinde kayıt lastikleri ( ismi tam böylemi emin değilim ) var bu lastikler sertleşip bozuluyor ve sibop yataklarından aşağı yağ sızdıyor ilk çalıştırmada bu az miltarda sızan yağ yanıyor ve duman atıyor bunun gibi bir durumda olabilir ucuz ve basit bir parçadır ama takmak için motor siboblara kadar sökülmesi gerekir durum böyleyse önemli bir şey değil![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)herkes fikrini bilğisini ortaya koyarsa doğru sonuçlar çıkar herkesin paylaşım önemli senin dediğin soğuk havalarda motortun ilk çalıştırmada çıkardıgı buhar dumanı buda olasıklar arasında olabilir ama durumun geçmişi bana yağ dumanı çağrışımı yaptı görmeden net bir şey söylememiz mümkün değil sadece olasılıkları yazıyoruz![]()
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)geçmiş olsun. Bursa'da biz varız. Motoru kimden aldın? Ayrıca motor bana 3500 'e geldi deyip üzülüyorsun ama zaten motorun piyasası o kadar, sana satan kişi bu değer üzerinden tamir masraflarını düşüp öyle satmış motoru gibi geldi bana.
Ben bu haftasonu şehir dışında olucam o yüzden görüşemeyeceğiz. Çok acelen varsa bi usta tavsiye edeyim götür ama biraz keyif adamıdır bekletir.
Şener usta, beşyol lambalarından etibank tarafına doğru gir, ilk sol tekrar ilk sol.
Bu arada çok su doldurunca ve motoru çalıştırınca basınçtan radyatör kapağının kenarından su akıtıyor bu arıza olarak görmemek lazım. Bizim radyatörler otomobillerinki gibi çok sağlam değil kapak kısmı o basınca dayanamıyor. Acaba senin durduk yerde yağ sızıyor dediğin şey radyatörden süzülen suyun şase boyunca ilerleyip arkadan bi yerden yere damlaması olabilir mi? bence akan sıvıya dokun çok kaygan değilse antifreez'li su olabilir.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)selamlar..celile katılıyorum.sibob kayıtları aşınmış olabilir..kayıtların dibindeki lastiklerde bu duruma negatif tepki verir ve yüzeyleri bozulur ve sonuçta yanma odasına yağ girmesi kaçınılmazdır..egzoz dumanı mavi renkli olur bu durumda hatırlatayım dedim..kolaygelsin..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)