Arkadaşlar bugün saat 14:35 te sınava girdim.Sınav parkuru iyi geçti.8 çizme yerinde biraz heyecan yapıp daireyi geniş almadığımdan dolayı neredeyse düşüyordum.Biraz gaz vererek motorun dengesini sağlayıp durumu kurtardım ve böylece parkur kısmından sorunsuz geçtim.Ardından sıra trafikte sürmeye geldi.Benim şansıma Manavgat'ın en yoğun trafik yaşadığı günlerden birine denk geldim.Yaşanabilecek her tür olumsuzluğu yaşadım.Koskoca iki araçlık yer varken dikiz aynası ile neredeyse dirseğime sürterek geçen araba,yola bisikleti ile aniden bakmadan çıkan yaşlı amca,aniden yola atlayan çoluk çocuklu 4-5 bayan,yani neredeyse her tür sıkıntılı durumu yaşadım arkadaşlar.Yine de kazasız belasız trafik sürecini de atlatıp ehliyeti almaya hak kazandım.Motordan inince heyecendan ve stres boşalmasından dolayı saatlerce vücudumdaki gerginlik ve titreme geçmedi.Artık nasıl kasıp kendimi sıktıysam bu saate kadar bile tam rahatlayabilmiş değilim.Allah'tan akşam Cemil dostumuz ile buluşup sohbet ettik de biraz olsun kendime gelebildim.Kendisine çok teşekkür ederim.

Motto Akademi den İlhan Hoca ya ayrı bir paragraf açmam gerek.Bu almış olduğum eğitimin gerçekten ne kadar faydalı olduğunu,bana nasıl artılar kattığını bugün ki trafik sürüşünde çok daha iyi anladım.Eğitimde gördüğüm konuları ve çalışmaları birebir yaşarken vermem gereken tepkileri otomatikman verdiğimi,hiç zorlanmadan o sıkıntıları aşabildiğimi gördüm.Eğitimin ne kadar önemli olduğunu,bunu almamın ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha görüp yaşadım.Sıra geldi yeni eğitimlere