Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 148 Toplam 255 Sayfadan BirinciBirinci ... 4898138146147148149150158198248 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2547 adet sonuctan sayfa basi 1,471 ile 1,480 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Ömer hocam
    Ben forumları şöyle bir karıştırdım 10 bin km bir değiştiriyorlar
    Ben çok km yapmıyorum o zaman her sezon başı değişsem güzel olur
    Benim diferansiyel 220 ml yağ alıyor
    1 lt yağ her sezon başı değişsem 4 yıl gider

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Senin motor büyük Erkan hocam. Haliyle diferansiyel de çok yağ alıyor

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eray Aksoy (15.Nisan.2019), erkopaşa (14.Nisan.2019), Raci06 (15.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

newmoon06tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali YENİAY
    R CMSGT.
     Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
     Ankara
    Beğenmiş
    21,706
    Beğenilmiş
    3,410
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sezona hazırlık yapıp yağ, yağ filtresi ve hava filtresini değiştirdim.
    Hazır başlamışken diferansiyel yağını da değiştirip motoru sezona hazır hale getirdim.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ömer eline emeğine sağlık, çok güzel sezonluk bakım olmuş. Artık yollar ve kamplar seni bekler

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eray Aksoy (15.Nisan.2019), FouL (15.Nisan.2019), Ömer (15.Nisan.2019), Raci06 (15.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    OF COURSE, AIR FORCE

Ömer Yahşi
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Dragstar için kullanma klavuzuna baktım.
    Dün km yazamadım emin olmadığım için.
    24.000 km veya 24 ayda bir (hangisi önce gelirse) değiştirilmesi tavsiye edilir yazıyor.

Bu arada kitapçıkta 0,19 L yağ yazıyor.

Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Ömer hocam
    Ben forumları şöyle bir karıştırdım 10 bin km bir değiştiriyorlar
    Ben çok km yapmıyorum o zaman her sezon başı değişsem güzel olur
    Benim diferansiyel 220 ml yağ alıyor
    1 lt yağ her sezon başı değişsem 4 yıl gider

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    CELİL (15.Nisan.2019), Eray Aksoy (15.Nisan.2019), newmoon06tr (15.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Cumartesi ehliyet sınavım varmış.Acilen Motto dan İlhan Hocayı arayıp bugün için sözleştik.Biraz sonra öğlen aradı 2 saat kadar çalışacağız.Kurs da verilen 600cc lik Yamaha XJ6 bana çok zor geldi.Ani ivmelenmesi,ağırlık merkezinin çok önde olması,motorun genel durumu itibariyle resmen pert olması beni çok zorladı.8 gidemedim.Yani 10 seferin 3 ünde ancak yapabildim.Sağolsun Hoca ile bugün çalışıp o eksiğimi gidermeye çalışacağız.temiz motorların fiyat olarak uçması da bayağı bir canımı sıkıp şevkimi kırdı doğrusu.Hiç gidip de çalışasım,sınava giresim bile yok.2015 model Regal Raptor Spyder için dahi sıkılmadan 19 bin lira istemişler.Millet gerçekten delirmiş durumda.Haziran da fiyatlar da artacak.Bu durumda benim motor işi bu sene hayalden öteye geçmeyecek sanırım

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (15.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    49,680
    Beğenilmiş
    6,676
    Eray Sen c.tesi sınava konsantire ol gerisi bir şekilde çözülür

Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cumartesi ehliyet sınavım varmış.Acilen Motto dan İlhan Hocayı arayıp bugün için sözleştik.Biraz sonra öğlen aradı 2 saat kadar çalışacağız.Kurs da verilen 600cc lik Yamaha XJ6 bana çok zor geldi.Ani ivmelenmesi,ağırlık merkezinin çok önde olması,motorun genel durumu itibariyle resmen pert olması beni çok zorladı.8 gidemedim.Yani 10 seferin 3 ünde ancak yapabildim.Sağolsun Hoca ile bugün çalışıp o eksiğimi gidermeye çalışacağız.temiz motorların fiyat olarak uçması da bayağı bir canımı sıkıp şevkimi kırdı doğrusu.Hiç gidip de çalışasım,sınava giresim bile yok.2015 model Regal Raptor Spyder için dahi sıkılmadan 19 bin lira istemişler.Millet gerçekten delirmiş durumda.Haziran da fiyatlar da artacak.Bu durumda benim motor işi bu sene hayalden öteye geçmeyecek sanırım

Eray Aksoy (15.Nisan.2019) Bunu beğendi.

endroad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemil Taşdemir
    Grafiker
     Rx3i EVO (Melek)
     Antalya
    Beğenmiş
    3,896
    Beğenilmiş
    568

Şansın bol olsun Eray, yapabilirsin. Ehliyeti aldıktan sonra haftasonu bir araya gelip motorları birlikte değerlendiririz. Üstüne binip yol almaya başladığın zaman tüm zahmete değdiğini göreceksin

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (15.Nisan.2019), Eray Aksoy (15.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray Sen c.tesi sınava konsantire ol gerisi bir şekilde çözülür
    Başkanım,aslında en mantıklı çözüm gelip senin motora çökmek olacak gibi

CELİL (15.Nisan.2019), Raci06 (15.Nisan.2019) Bunu beğendi.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı endroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şansın bol olsun Eray, yapabilirsin. Ehliyeti aldıktan sonra haftasonu bir araya gelip motorları birlikte değerlendiririz. Üstüne binip yol almaya başladığın zaman tüm zahmete değdiğini göreceksin

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Öyle yaparız dostum.Hatta havanın güzel olduğu bir güne denk getirip şöyle ufak bir mangal da yaparız Malzemeler benden

CELİL (15.Nisan.2019), endroad (15.Nisan.2019), Raci06 (15.Nisan.2019) Bunu beğendi.

Ömer Yahşi
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443

Eray takma kafana, takarsan zorlanırsın oluruna bırak yoluna girer işler.

Motor konusunda sıkma canını kısmetinde ne varsa bulur seni zaten.
    CELİL (15.Nisan.2019), Eray Aksoy (15.Nisan.2019), Zafer (16.Nisan.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray takma kafana, takarsan zorlanırsın oluruna bırak yoluna girer işler.

Motor konusunda sıkma canını kısmetinde ne varsa bulur seni zaten.
    Dopru diyorsun.Bugün motora daha da alıştım.8 gitmeyi ve neredeyse 60 derece yatafak sürmeyi başardım.Olay biraz motora alışma süreciyle alakalıymış.Bugün bayağı iyiydim.Ama bir sıkıntı da sınav parkuru ile.Bikdiğin köstebek yuvası gibi.Düz çizgi bölümünde birer karıştan az olmamak üzere tam 3 çukur var.8 çizilen yer engebeli ve yine çukur dolu.Slalom gidilen bölüm de çok bozuk bir zemin.Aslında kursun buranın resmini çekip Milli Eğitime yollaması lazım.Böyle bir yerde sınava girmek yeni sürücüler için çok zor.Çarşamba tekrar çalışıp sonrasında da Cumartesi 14:35 de sınava gireceğim.Inşallah sıkıntısız bir şekilde geçerim tek seferde.Bugün ki çalışmadan sonra epeyce bir güvenim yerine geldi.

Motor konusu ise tam bir muamma.Istenen fiyatlar gerçekten de hakkaniyetli değil.Nasıl bir motor denk gelir,Çin mi yoksa Japon mu olur bilemiyorum bu durumda ? Bekleyip göreceğiz.

CELİL (15.Nisan.2019), Mehmet A. (15.Nisan.2019), Ömer (15.Nisan.2019), Raci06 (15.Nisan.2019) Bunu beğendi.

Sayfa 148 Toplam 255 Sayfadan BirinciBirinci ... 4898138146147148149150158198248 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bu Konu için Etiketler