| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)
Abi sorma yaöyle bir bela aldım ki başıma iliğimi kuruttu ama inan bana çok zevkli Allah nasip ederse bunu satıp üniversiteden sonra çürük vaziyette 1 adet klasik niteliğinde araba bir adette motorsiklet alıp ( bmw düşünüyorum ) bir bir ayağı kaldıracağım ve o ikisini mümkün değil satmayı düşünümyorum
![]()
insan 68 model araca gündelik binince olmayan yerdende arıza çıkıyor şurasını burası rahatsız ediyor gereksiz yere masraf çıkartıyor başıma ben ne arabayı ne motoru yatıramam abi gündelik binmem şart :D
bu da benim ihtiyar
![]()
Konu Emix tarafından (18.Haziran.2013 Saat 11:18 ) değiştirilmiştir.
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Rengi süpermiş güle güle kullan ben de bu renk bi dragstar 1100 istiyorum :|
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
-
Ankara
A Rh (+)rengi çok önemli benim için ya piksel boya attırdım kaporta zaten hatasız
böyle bezle silsem bile parıl parıl parlayacak![]()
eski kasa bir bmw motorunda aracında rengini aynı renk aynı hatlarda yapacağım inşallah ikizi gibi olacak
çok sağolasın cümlemize inşallah kazasız belasız sürüşler dilerim
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Maşallah güzelmiş en tutulan kasa güle güle kullan![]()
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Emil ne yapmışsın sen yaa hayran kaldım araca, vallahi bravo![]()
![]()
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Motoruma alarm taktım, 10 dakikamı aldı.
Sonra gittim bir branda altım.
Artık hem kapalı otoparkta, hem brandalı, hemde alarmlı![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)