Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 42 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 3240414243445292142 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2587 adet sonuctan sayfa basi 411 ile 420 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Alıntı orion1933 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah değmesin:mrgreen:. o zaman önce balatayı değiştireyim yağ daha pahalıya geliyordu diye hatırlıyorum
    Balatayı değişirken yağda değişecek daha masraflı olacak karar senin neyse konu başlığından çok çıktık

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Herşey zincir yağını bir kontrol edeyimle başladı. Önce zincir yağlandı, sonra motor çalıştırıldı, sonra otopark içinde bir tur, peşinden dışarda bir tur ve en son WD-40 la motoru temizlerken buldum kendimi. Nesye artık kafam daha rahat
    Örtüsünü üzerine örtüp kapalı otoparkta tekrar uyumaya bıraktım benim örümceği...
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Alıntı ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herşey zincir yağını bir kontrol edeyimle başladı. Önce zincir yağlandı, sonra motor çalıştırıldı, sonra otopark içinde bir tur, peşinden dışarda bir tur ve en son WD-40 la motoru temizlerken buldum kendimi. Nesye artık kafam daha rahat
    Örtüsünü üzerine örtüp kapalı otoparkta tekrar uyumaya bıraktım benim örümceği...
    Şimdilik içindeki özlem hasret duygusu durulmuştur ama ilk güneşte tekrar edicek :mrgreen:

Wolfman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkutay Taşdemirci
    Akademisyen
     Yamaha Drag Star XVS 1100A Classic ve Regal Raptor DD250 E9-B 2012
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    31 aralıkta sevigili DD 250 E9-B min karbüratorünü söküp (daha 7 aylık motor) aldığım yere garantiden değişsin diye verdim. Çok içim acıdı sıfır motorumun gaz valfi arızası vermesi. Soğudum motordan. Meğer 300-500 bakımında motor çekmiyor diye götürdüğümde gaz fişeği diyo usta (pabuçlarımın ustası) körük yırtmış diye yuki'nin gaz valfi ile değiştirmiş. Geri gelsin orjinal karbürator de bakalım daha motor için neler yapacağım. Hayır duada bulunun lütfen ki bir an önce hasta iyileşsin.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Alıntı Wolfman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    31 aralıkta sevigili DD 250 E9-B min karbüratorünü söküp (daha 7 aylık motor) aldığım yere garantiden değişsin diye verdim. Çok içim acıdı sıfır motorumun gaz valfi arızası vermesi. Soğudum motordan. Meğer 300-500 bakımında motor çekmiyor diye götürdüğümde gaz fişeği diyo usta (pabuçlarımın ustası) körük yırtmış diye yuki'nin gaz valfi ile değiştirmiş. Geri gelsin orjinal karbürator de bakalım daha motor için neler yapacağım. Hayır duada bulunun lütfen ki bir an önce hasta iyileşsin.
    Geçmiş olsun İşallah kısa sürede sorun çözülür keyfine kaldığın yerden devam edersin
    Bu işi bilmeyen ustalar yüzünden motordan soğuyor insan

pegasus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan ARI
    Bilişim
     RR Daytona 250E-6C
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Daytonama , kardeş motor aldim. Kisin ve şehiriçi kullanim kolayligindan dolayi Küba strike 150 aldim. Ama daytonamdan vazgecemiyorum.
    ---------
    PeGaSuS
    ---------

Yamaha xj6 - 2014
    Kuba Strike 150 - 2013

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Bugün motorumu yıkadım cilaladım parlattım depoyu fulledim :D çooook mutluyum ya :D :D :D çocuğum gibi oldu artık

Wolfman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkutay Taşdemirci
    Akademisyen
     Yamaha Drag Star XVS 1100A Classic ve Regal Raptor DD250 E9-B 2012
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bugün sabah 7'de kaltım, elimi yüzümü yıkadım, anneme babama günaydın dedim. Sonra 8 gibi Drögztar 1100'ümün yanına gittim. Kavraması kaçırıyordu. Hazır uğraşırken yağını da değişeyim dedim. Tapasını sök, filtresini sök, yan crankcase 'i sök debriyaj balata ve disklerini sök derken bir de ne göreyim. Usta adı altın hıyarın biri 8 disk, 8 balata yerine; 9 disk 8 balata takmış. birde son iki diski üs üste gelecek şekilde yerleştirmiş. Ustanın ve yaptıranın aileleri hakkında kötü düşüncelere kapılamadan tek tek hepsini söktüm. Son 4 disk menevişlenmişti yani aşırı ısınıp yanmış. Mötor yağı da bu sebeple bozulmuştu. Neyse diskleri ve balataları yeniden düzenleyip en son fazladan takılan diski (sebebi de örjinal damper bulamamış yerine bir disk fazla atmış) alüminyum baskı plakasının üzerinde kalacak şekilde kabına dizip önceden de disklerin gerekli yüzey pürüzlü sağlayarak montajı tamamladım. güzelce geri topladım. filtresini yeniledim. Yağını doldurdum. Güzelce nikelajlarını parlattım. Depo ve çamurluğu cilaladım. Susturucular sökük vaziyette çalıştırdım bir kaç dakika rölantide. Bu mutluluk paha biçilemez. Artık komşular pazar sabahı senfonisi için kusura bakmasınlar. Sonra ufak bir mahalle turu! Ahtları tutmuş olacak ki o ivmelenme coşkusu içerisinde cebimden telefon düşmüş. Motor yağı ve filtre 165 tl, düşen telefon 1600 tl, fakat bu canavarla gücün doruklarına ulaşmak paha biçilemez.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Alıntı pegasus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daytonama , kardeş motor aldim. Kisin ve şehiriçi kullanim kolayligindan dolayi Küba strike 150 aldim. Ama daytonamdan vazgecemiyorum.
    Hayırlı olsun güle güle kullan

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    50,531
    Beğenilmiş
    6,764
    Alıntı Wolfman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün sabah 7'de kaltım, elimi yüzümü yıkadım, anneme babama günaydın dedim. Sonra 8 gibi Drögztar 1100'ümün yanına gittim. Kavraması kaçırıyordu. Hazır uğraşırken yağını da değişeyim dedim. Tapasını sök, filtresini sök, yan crankcase 'i sök debriyaj balata ve disklerini sök derken bir de ne göreyim. Usta adı altın hıyarın biri 8 disk, 8 balata yerine; 9 disk 8 balata takmış. birde son iki diski üs üste gelecek şekilde yerleştirmiş. Ustanın ve yaptıranın aileleri hakkında kötü düşüncelere kapılamadan tek tek hepsini söktüm. Son 4 disk menevişlenmişti yani aşırı ısınıp yanmış. Mötor yağı da bu sebeple bozulmuştu. Neyse diskleri ve balataları yeniden düzenleyip en son fazladan takılan diski (sebebi de örjinal damper bulamamış yerine bir disk fazla atmış) alüminyum baskı plakasının üzerinde kalacak şekilde kabına dizip önceden de disklerin gerekli yüzey pürüzlü sağlayarak montajı tamamladım. güzelce geri topladım. filtresini yeniledim. Yağını doldurdum. Güzelce nikelajlarını parlattım. Depo ve çamurluğu cilaladım. Susturucular sökük vaziyette çalıştırdım bir kaç dakika rölantide. Bu mutluluk paha biçilemez. Artık komşular pazar sabahı senfonisi için kusura bakmasınlar. Sonra ufak bir mahalle turu! Ahtları tutmuş olacak ki o ivmelenme coşkusu içerisinde cebimden telefon düşmüş. Motor yağı ve filtre 165 tl, düşen telefon 1600 tl, fakat bu canavarla gücün doruklarına ulaşmak paha biçilemez.
    Erkutay debriyaj balatasını kendin sökebilmen çok iyi kendi işini kendin yaptığında çok daha içine siniyor güle güle kullan
    telefon içinde geçmiş olsun o çok pahalıya patlamış :(

Sayfa 42 Toplam 259 Sayfadan BirinciBirinci ... 3240414243445292142 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bu Konu için Etiketler