http://www.regalraptor.net/forums/sh...d.php?p=115767
Daha önce de başlıkta bu ürünü kullandığımı ve çıkarttığını söylemiştim![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yk
yk
B Rh (+)
http://www.regalraptor.net/forums/sh...d.php?p=115767
Daha önce de başlıkta bu ürünü kullandığımı ve çıkarttığını söylemiştim![]()
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)dreamrocker, ben de turtle wax krom parlatici uyguladim ama resimdeki yaniklari cikaramadim.
sendeki izler ne izi ne yanigi? nasil olustu?
parlaticiyi nasil uyguladiniz?
kullandiginiz cilanin markasini ve nereden alabilecegimi ogrenebilirmiyim?
cok doluyum bu konuda ;)
RR 250E-9
BODRUM
B Rh (-)wd-40 denedinizmi??
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)turtle wax
wd40
aseton
denendi ve olmadi arkadaslar..
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)O lekeler solventsiz çıkmaz .En basit bulunabilen solvent malzemesi de selulozik tiner.Boya ve zifti anında çözer plastiği eritici etkisi vardır.
20-30 gr selülozik tiner bir o kadar da motor yağı(tinerin hemen uçmaması ve lekeyi yumuşatması için)karışımı işini hayli hayli görür.Yumuşak bir beze karışımı döküp iyice ovalarsan sonuç yüzünü güldürecektir.
Not:Özellikle selulozik tiner alınmalı belirtilmediği takdirde sentetik tiner veriyorlar işe yaramaz.Elbisenize,motosikletinizin boyalı ve plastik aksamlarına temas ettirmeyin eritebilir.
Konu Rona tarafından (07.February.2013 Saat 13:21 ) değiştirilmiştir.
yk
yk
B Rh (+)feyizoğlundan aldım. Önceki yazılarımdan birinde linkini vermiştim. O yanık branda ve bot yanığı. Uyguladığın şey de çok önemli. Mesela mrtglc yanımdaydı o gün. Bir sünger parçasıyla 10 dakika uğraşarak çıkardığım lekeyi, diğer tarafta mikrofiber bezle uygulayınca 3 dakikada çıkardım.
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)Eveeet arkadaşlar, uzun zamandır uğraştığım ama beceremediğim, eksozumdaki branda ve bot yanık izlerini ve yapışık parçaları birsürü seçenek, kimyasal, cila vs uygulamış ama çıkaramamıştım..
Pazar günü eksoza 5 euro cent ile daldım..çünkü 5 euro cent demir paranın %95i bakır..aslında dolar cent olsa daha iyiydi çünkü o %100 bakır..
Bakır özelliği gereği kroma sürtüldüğünde kromu çizmiyor fakat üstündeki sert pürüzü de zımpara göreviyle alıyor..
1 saatlik uğraş sonucu tüm lekeleri çıkardım
üstüne de krom cilası ile geçtim ve sonra eksozda saçlarımı taradım =)
Aklınızda olsun..
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Kayıtlara geçsin![]()
"CaRPe DieM"
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)