Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Borelli Ledow kullnıcısı bir Deniz abimiz vardı , gecen aylarda motosikletçim yani Yüksel Bey'in oradan bir daytonayla takas etmişti o sıra biraz konuşma fırsatımız oldu , 3 kere datcaya gidip gelmiş motorla rahat bir şekilde sıkıntısız , görüşüm şu ki , motor bi km ye kadar sorun cıkarmıyor ama cıkardıktan sonra dökülüyo , reklam afişi gibi sanki bi yer dökülünce diğer taraflarda gidiyo , bir görüşüm daha var , makine daytona ve segmentine göre fazla ufak kalıyo , aa buraya oturucaktım vites pedalı da tam dibimdeymiş yaa falan , chopper değilde enduro hissi veriyo ufaktan , deniz abinin motoru da 10.000 km'deydi yalnış hatırlamıyosam , ama fazlasıyla dökülmüştüü makine bütün cekiciliğini kaybetmişti yani .. görüşlerim budur bir de Raptor alamıyorsan ve o fiyatlarda bir makine arıyorsan eğer Bisan Roadstar 250 ya da , Lifan 250 öneririm , sıkıntısız makineler oldugunu biliyorum . parça sıkıntısı yaşamayacagın içinde rahat edeceksin . neyse fazla konuştum görüşmek üzere
    Konu Anilgardiyan tarafından (20.February.2013 Saat 03:16 ) değiştirilmiştir.
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)