Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    caner iki makinanın motoru yürürü arasındaki fark yok kasalar e9 küçüktür ve dengesi daha rahattır E10 spyder büyük kasalıdır ön teker ileride olduğundan dengesi biraz alışma ister ama çok kısa sürede alışırsın hiç motor kullanmamış bir çok arkadaş spyder le başladı ve çok kısa sürede rahatlıkla zorlanmadan kullandı sende sıkıntı çekmezsin kolaylıkla alışırsın iki makinanında üzerine otur bak hangisi sana hitap ediyorsa ona yönelirsin
    ilanı yeni gördüm bence boşver düzgün makinaya benzemiyor ve alp in dediği gibi çok yüksek km de
    uygun fiyatlı makina bakıyorsan alttaki makina en uygun olanı gibi görünüyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15120049/detay
    Abi benim memleketim benim çöplüğüm burası yav. Tanıdık mı diye bi sorsana )

Ilan sahibi bi kardesimin arkadasidir. Hatta benim facede ekli.. istenildiği takdirde ilan hakkında bilgi alabilir, bağlantı kurabilirim..
    "CaRPe DieM"

tedirginsazan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

caner kadir
    sigortacı
     az kaldı olucak :)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi benim memleketim benim çöplüğüm burası yav. Tanıdık mı diye bi sorsana )

Ilan sahibi bi kardesimin arkadasidir. Hatta benim facede ekli.. istenildiği takdirde ilan hakkında bilgi alabilir, bağlantı kurabilirim..
    Tamam öyleyse bir soruştur bakalım nedir durum vaziyet kaça bırakırlar bize. (bize ne olur)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı tedirginsazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam öyleyse bir soruştur bakalım nedir durum vaziyet kaça bırakırlar bize. (bize ne olur)
    Araç sahibiyle yakinen konuştum... Motoru mecburiyetten satıyor. Memlekete kesin dönüş yapacakmış ve motoru götüremiyor. Babasının haberi yokmuş motordan :mrgreen: satmam lazım abi diyor :mrgreen: motorun arızası kazası yok. Daha bu hafta manifoltları orjinalleri ile değiştirtmiş. Son olur fiyatını bize 2750'ye bıraktı... Abi sen daha iyi anlarsın temiz mi değil mi, gel sen bak istersen diyo :|

Takdir size kalmış
    "CaRPe DieM"

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Araç sahibiyle yakinen konuştum... Motoru mecburiyetten satıyor. Memlekete kesin dönüş yapacakmış ve motoru götüremiyor. Babasının haberi yokmuş motordan :mrgreen: satmam lazım abi diyor :mrgreen: motorun arızası kazası yok. Daha bu hafta manifoltları orjinalleri ile değiştirtmiş. Son olur fiyatını bize 2750'ye bıraktı... Abi sen daha iyi anlarsın temiz mi değil mi, gel sen bak istersen diyo :|

Takdir size kalmış
    İlgine alakana tesekkurler.
    Madem satmak ister bende almak isterim, sende motor icin iyi diyorsan 2600 liraya versin helalleselim. Bende istanbuldan gelip alicam o kadarda indirim hakkimiz olsun. Uygunsa goruselim arkadasla...

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı tedirginsazan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlgine alakana tesekkurler.
    Madem satmak ister bende almak isterim, sende motor icin iyi diyorsan 2600 liraya versin helalleselim. Bende istanbuldan gelip alicam o kadarda indirim hakkimiz olsun. Uygunsa goruselim arkadasla...
    Aslına bakarsan ben üzerime düşeni yaptım bundan sonrası (fiyat açısından) sana kalıyor telefonla arayıp benim yönlendirmemle aradığını ve talip olduğunu söylersen ilgilenecektir. Fakat fiyat para konusu sizin aranızda olan birşey artık. Bana 2800 dedi, ben onu 2750 diyelim yakışıklı olsun dedim bişey demedi. Bundan sonraki pazarlık sana kalmış bence
    "CaRPe DieM"

caner kadir
    sigortacı
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aslına bakarsan ben üzerime düşeni yaptım bundan sonrası (fiyat açısından) sana kalıyor telefonla arayıp benim yönlendirmemle aradığını ve talip olduğunu söylersen ilgilenecektir. Fakat fiyat para konusu sizin aranızda olan birşey artık. Bana 2800 dedi, ben onu 2750 diyelim yakışıklı olsun dedim bişey demedi. Bundan sonraki pazarlık sana kalmış bence
    Cihan'cım çok teşekkür ederim ilgine. Ben bu gün görüşücem ve kısmetse hayırlısıyla aranıza katılmış olucam. : Tck:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)