Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

anilaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Akıtürk
    öğretmen
     Regal Raptor Spyder dd-e6 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba, tanışma yazının hemen altında benim tanışma yazımı göreceksin. Ben de senin gibi motor sevdasına düşüp Mitorsikletcim Yüksel ağabeyin yanında aldım solğu, ve gecen hafta elindeki son spyder 350 yi aldım. Hiç tecrübem ve ehliyetim olmamasına rağmen, son motoru kaçırmak istemedim. Motoru alınca, mahalledeki su dağıtıcısına rica ederek motoru Kadikoy den taksim e getirdik. Simdi, ehliyet olmadıgı için sadece ara sokaklarda deneme sürüşleri yapıyorum. Sadece dün aksam, hafif yokuş assagi olduğu için M.köy den Taksim'e sürdüm. Ehliyetten dolayı tedirgin oldugum için, o müthiş zevki tam yasayamiyorsun. Bu arada, moralini bozmak gibi olmasin ama cuma gunü Nisan sınavı için kayıtlar kapandı. Ancak Haziran sınavına kayıt yaptirabilirsin, ehliyetin eline geçmesi Ağustos u bulabilir. Gelelim motora, normalde ben de 250 spayder alacaktım, ancak evli oldugum için eşimle uzun yolda zorluk çekmeyeyim diye 350 aldım. Amacın trafiğe girmeden uzun yol yapmaksa ki kilyos yollari da bu sinifa girer, Spayder bence iyi secim. Hele ki tek süreceksen Yuksel ağabeyden al gitsin. Keza o fiytları hiç bir yerde bulamazsın. Şimdiden iyi sürüşler.

Ahmet Çakıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ahmet çakıl
    işsiz
     2013 250e-6c Daytona (Beyaz)
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motorun hayırlı olsun anilaki. Ben de kesin olarak sıfır motor düşünüyorum bu hevesimi 2. el bir makinada riske etmek istemiyorum.

Celil abi sen 250 al demişsin aslında gönlüm daytona yada spyderdan yana.Ancak 1. si fiyat farkı neredeyse iki katı 2. si de radyatör müşür fan arızasından korkuyorum.250e-9b düşünmüyorum o parayı verene kadar daytona da alınır.Celil abi sen bu işte üstadsın senin tavsiyelerin benim için çok önemli su soğutmalılarda arıza istatistiği 150e-2 lere göre ne derece yüksek?He bi de zırt pırt buji yakıyolar diye okudum forumda bu konudada da iki tip arasında ne gibi farklar var.Hem o kadar fiyat farkı verip hem de kendimi dertlerin kederlerin içinde bulmayayım :D Ona göre bir karar vericem.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    okuduğun fan müşür arızaları 2005 - 2006 modellerde oldu daha sonra düzeltildi ve 2011 de kasa ve motorlar yenilendi ve makinalar dahada iyileştirldi eski kasalardan daha sağlam oldu 150cc makinalar çok daha basit scoter tarzı küçük makinalar alan herkes çok kısa sürede satıp 250cc makina almaya çalışıyor bu seferde 150cc yi alıcak az sayıdaki kişiyi bulmaya çalışıyor artı senin boy kilona göre makina altında oyuncak gibi kalır ama son karar senin kolay gelsin

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)