| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)mrtglc kardeşim, ben de senin gibi düşünüyorum, tamirciye gittim, burda bırak, sabah biz deneyelim yaşayıp görelim dedi..
bana da sanki akünün görevini marşı basacak kadar yapamaması sorunu gibi geliyor..cuma bırakıcam servise, bakalım..
GV 250
istanbul
A Rh (+)Alp abi vana açık pozisyonda iken depodaki benzin sürekli karbüratörün ağzında oluyor. makina çalışmadığı sürece karbüratöre doğru sürekli bir basınç söz konusu. arkadaşın bahsettiği gibi durumlarda motor 3-5 marş almıyorsa motorun boğulma olasılığını arttırmış oluyoruz. bende regal varkken kışın zor çalışlırdı. bikaç marştan sonra vanayı kapatıp bi kaç marş daha yapardım sonra vanayı açardım çalışırdı.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)değişik bir durum ama benim tahminim havalar hala serin olduğundan jikle açmak gerekiyor ve marşla beraber hafif gaz vermek gerekiyor verilmezse benzer durum oluyor motor çalışmıyor![]()
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)bence çalıştırmadan önce
yani kontoğı çevirdikten sonra
kırmızı tuşu da açınca
marş yapmadan
gaz elciğini bir kaç kez aç kapat
gaz ver yani sonra dene
bence
aynı şey her sabah benimde başıma geliyor
artık gaz pedalını 2-3 kez açıp kapattıktan sonra tek marşta çalışıyor...
Regal Raptor Daytona 250
İzmir
A Rh (+)abiler kardeşler o zaman ben jikle açık biçimde gazı 2 kez açıp kapattıktan snra marşa basıp denemelere devam edeyim..
neticeyi bildiririm..
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Ben anlattıklarına benzerlerini yaşamıştım, olay aküden kaynaklanıyor. Bence git ucuz bir çinli akü al sorunun çözülsün, servisle falanda uğraşmaBu arada akün ne kadarlık yani en son ne zaman değişmiş? Çin malları için 2 sene falan ömrü olur diyorlar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)