| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
1000 RR
İzmir
A Rh (+)
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Abiciğim bu ayna bayan motorlarına olur bence. Belki İnci beğenirse sipariş alırısın. Ama yine de emeğine sağlık, hayırlı işler bol kazançlar.
HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)Makyaj aynası gibi.Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Eline sağlık
1000 RR
İzmir
A Rh (+)arkadaslar bilmiorum ama sizin aynın şekline degil kendi kafanızdan bagzı hayellere bakdınız sanıyorum o yüzden sizlere teşekür ediorum belki sizlerle çalışırız sonra nası yanıldıgınızı anlarsınız
caponord
Samsun
B Rh (+)bayaa farklı bi tasarım olmuş ellerine sağlık.... mesela böyle bi aynanın takımı kaç lira ...
1000 RR
İzmir
A Rh (+)tamamen paslanmaz malzemeden üretiliyor ve 100 ytl ye cıkıyor
HARLEY DAVİDSON 2006 Heritage
İzmir
A Rh (+)Arkadaşım demek istediğim kesinlikle bana ve motoruma hitap etmiyor.Ayrıca olumsuz yorumlarada açık olacaksın.Yap aslanlı kartallı büyükçe aynalar değerlendirelim.İnsanın o aynayla arkasını görmesi için son saniyeleri yaşaması lazım.Çünkü görüntüden sonra çarpma sesi gelir herhalde.
1000 RR
İzmir
A Rh (+)biz eleştirilere acıgız .........................yap demekle olmuyo bu işler sen isticen yapılcak ama bilim kurgu filminde gördüklerinden istemicen yapılası şeylerden isticeksinKIZILELMA Nickli Üyeden Alıntı

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kardeşim ayna çok hoş olmuş begenmeyen olabilir ama gayet guzel ve havalı fiyat olarak sadece 100 ytl biraz pahalı geldi bana
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
1000 RR
İzmir
A Rh (+)tamamen paslanmaz malzeme ve 200le giderken bile titremez maliyetine satıyorum desem yeridir ama zevk ve bütçe meselesi ben bir nevi hobi olarak görüyorum kar amaçlı degilaidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)