Ayna gerçekten çok hoş duruyo emeğine sağlık, motorum Ali ustadan çıkınca seninle diyologa geçeriz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbulAyna gerçekten çok hoş duruyo emeğine sağlık, motorum Ali ustadan çıkınca seninle diyologa geçeriz
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)yahu ben açamadım resmi ,aynayı da göremedim maalesef ...çok merak ettim bu kadar eleştri almış ..
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
1000 RR
İzmir
A Rh (+)sanırsam isteyen yok valla arkadaslar elimden geleni yaptım baya bi pazarlık yaptım
yaw herşey ii güzelde
o aynayı neden yıkayıp kurulayıp silip güzelce sunmadın altın olsa yine almam onu bu tiple pislik içinde
güzel tasarım ama satıcıda veya yapanda iş yok sanırım böle sunum olmaz
1000 RR
İzmir
A Rh (+)burda ben satış yapmaya ugrasmıyorum bu 1 ve kimseye zorla bişey alın denmio ben elimden gelen yardımı yapacamı söledim oda bu sitedeki degerli arkadaslara sen burda kalkıp ahkam kesiosun sanırsam yada ben seni ters anladımtan21 Nickli Üyeden Alıntı
RR aranıyor
Ankara
0 Rh (-)nerden ulasacam sana nasıl ulasacam![]()
| Pitbull isin't be played the game |
DD250
İZMİR
0 Rh (-)hocam benim de bi ricam olcak...sisybar a çanta koyabilmek için bişeyler düşünüyorum..bunları yaptığına göre mümkündür diye düşündüm.
bu arada sen izmirin neresindesin.cuma toplantısına gelsen.tanışsak.konuşsak.
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)1 Senelik topiği hortlatmışsınız adamın yerinde yeller esiyo nerden bulcaksınız bakalım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)