| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)Bir Süre bu şekilde sürün
daha sonra eski egzosa dönme şansınız varsa veya kapalı bir egzoslu bir motoru sürün açık egzosun performansı nasıl düşürdüğü öyle bir anlaşılıyor ki anlatamam..
fiyata göre güzel işçilik çıkmış güle güle kullanın
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)
katalizörünü iptal ettiren arkadaşlar vardı aramızda bunların hem performansı düşer hemde yakıt sarfiyatı yükselir. ama bende yada anılda katalizör iptali söz konusu değil. inanırmısınız bilmem ama 350 cc lik motorum 140 km ye zoraki çıkarken şu an çok rahat 150 km hıza kadar çıkabiliyor.
korkut usta 200 liradan yapıyor normalde 200 lira üzerinden ne kadar pazarlık yapabilirseniz size o kadar indirim sağlar.
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)kredi kartı geçmiyor mafelez :D
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)evet katalizörden sonraki kısımda renk değişimi oluyor ısıdan kaynaklı,komple sararmıyor sadece katolizörden sonraki kısımda oluyor.
egsozun sesi seni mutlu ettimi ?
Konu korhan_751 tarafından (01.July.2013 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.
regal raptor daytano 350cc
kayseri
A Rh (+)benim spyderin egzosları full acık bide açma kapama düğmesi yaptırdım istediğin gibi kapat ya da yarım ac yada tam ac aynı şahinciler gibi dediğiniz sararma benim egzosda yok cok şükür 4-5 aydır biniyom yakıtta düştü cekişi yükseldi manyak oldu tavsiye ederim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)