Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı rr250e9kırmızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun aynısı bendede olmuştu tamirciye götürdüm adamın dediği vites atarken vites pedalına sert bir şekilde bas dedi ve öyle at vitesi o zaman atmaz dedi öyle atarsa o zaman getir bende dedim abi ne alakası var motor 2 ye geçiyor sonra boşa çıkıyor dedim usta sen benim dediğimi yap dedi usta diyeli 1 ay oldu ve dediğini uygulamaya başlayalı 1 ay oldu ve usta haklıymış biraz sert basıyorum vites pedalına ne boşa çıkıyor nede atıyor
    ama 2.dişli sıkışıyor işte o zaman , daha büyük problemle karşılaşılacagına gidip garantiden halletmek daha mantıklı diye düşünüyorum sana da tavsiye ederim bu durumu :D
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun anıl sıkma canını biliyorsun çözümü kolay garantiden hallediliyor
    biliyorum abi bildiğim için kafam rahat çok cool takılıyorum baktım 2 den atmaya başladı yanımda korhanda vardı dedim aha benim motorda başladı 2'den boşa atmaya dedim güldüm :D işte hemen gidip bıraktım motorlande perşembe alıcam hayırlısıyla bakalım . sağol abi ilgin için
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

marlox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Engin AKAR
    Tekniker Müzisyen Sporcu
     Honda Vfr 800
     İZMİR / Narlıdere
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    bende anıl senin gibi olmuyor olmuyor diyordum geçenlerde ilk defa bende de oldu ama tekrarlamadı bakalım bir daha olursa götürcem bende servise... ama kolay bir işlem olduğunu duymuştum sadece bir pul değişimi yapılıyormuş bu nedenle içinde kuşku olmasın hakkı ile sapasağlam olur maşallah...

BİR YERE GİTMEK İÇİN ARABAYA BİNİLİR AMA, MOTORA BİNMEK İÇİN
    HER YERE GİDİLİR !!!

korhan_751 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan Kılıç
    MUHASEBE
     DRAGSTAR 1100
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sorunun erkenden tespit edilip çözülmesi senin için daha iyi oldu. şimdi bekle bakalım motorun çıkmasını : )

rr250e9kırmızı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa karaca
    tekniker
     regal raptor daytona 250
     antalya
    Beğenmiş
    123
    Beğenilmiş
    64
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ama 2.dişli sıkışıyor işte o zaman , daha büyük problemle karşılaşılacagına gidip garantiden halletmek daha mantıklı diye düşünüyorum sana da tavsiye ederim bu durumu :D
    valla paşa benim garanti yok benim makina resimde gördüğün gibi 2006 model şu anda sıkıntı yaratmıyor az sert basıyorum vites pedalına öyle gidiyoruz boşa çıktığı falanda yok artık bakalım haklısın bir konuda ama

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı marlox Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende anıl senin gibi olmuyor olmuyor diyordum geçenlerde ilk defa bende de oldu ama tekrarlamadı bakalım bir daha olursa götürcem bende servise... ama kolay bir işlem olduğunu duymuştum sadece bir pul değişimi yapılıyormuş bu nedenle içinde kuşku olmasın hakkı ile sapasağlam olur maşallah...
    bir pul değişimi yapılıyor amaa motor bloğu 2 ye bölünüp şanzuman açılıyor , işi bilen için kolay iş

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunun erkenden tespit edilip çözülmesi senin için daha iyi oldu. şimdi bekle bakalım motorun çıkmasını : )
    az galdı kanka az galdı :D

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motoru çarşamba günü teslim aldım , aldığımda gaza bastıkça devirdaim yerinden yani motorun sağ alt kısmından su fıskırıyordu tekrar soktum servise uğraştık ettik kaç kere açtık yaptık olmadı , en son ustamız sağolsun , devirdaym pulunu cebinde unutmuş sonrasında halledildi ve , tıkır tıkır motor bir sıkıntı yok Allah'a cok şükür

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,608
    Beğenilmiş
    6,978
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motoru çarşamba günü teslim aldım , aldığımda gaza bastıkça devirdaim yerinden yani motorun sağ alt kısmından su fıskırıyordu tekrar soktum servise uğraştık ettik kaç kere açtık yaptık olmadı , en son ustamız sağolsun , devirdaym pulunu cebinde unutmuş sonrasında halledildi ve , tıkır tıkır motor bir sıkıntı yok Allah'a cok şükür
    Geçmiş olsun güle güle kullan
    ustanın iyisi makinayı söküp toplayınca motordan vida arttırırmış derler ama bizim makinalar çinli olduğundan fazla parçası yok usta açıkta kalıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun güle güle kullan
    ustanın iyisi makinayı söküp toplayınca motordan vida arttırırmış derler ama bizim makinalar çinli olduğundan fazla parçası yok usta açıkta kalıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    hiç sorma abi ya her vidanın ve her pulun bir görevi varmış onu anladımm bizim motorlarda :D

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)