| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)biliyorum abi bildiğim için kafam rahat çok cool takılıyorum baktım 2 den atmaya başladı yanımda korhanda vardı dedim aha benim motorda başladı 2'den boşa atmaya dedim güldüm :D işte hemen gidip bıraktım motorlandeperşembe alıcam hayırlısıyla bakalım . sağol abi ilgin için
![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
Honda Vfr 800
İZMİR / Narlıdere
B Rh (+)bende anıl senin gibi olmuyor olmuyor diyordum geçenlerde ilk defa bende de oldu ama tekrarlamadı bakalım bir daha olursa götürcem bende servise... ama kolay bir işlem olduğunu duymuştum sadece bir pul değişimi yapılıyormuş bu nedenle içinde kuşku olmasın hakkı ile sapasağlam olur maşallah...
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)sorunun erkenden tespit edilip çözülmesi senin için daha iyi oldu. şimdi bekle bakalım motorun çıkmasını : )
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
İstanbul
A Rh (+)motoru çarşamba günü teslim aldım , aldığımda gaza bastıkça devirdaim yerinden yani motorun sağ alt kısmından su fıskırıyordu tekrar soktum servise uğraştık ettik kaç kere açtık yaptık olmadı , en son ustamız sağolsun , devirdaym pulunu cebinde unutmuş sonrasında halledildi ve , tıkır tıkır motor bir sıkıntı yok Allah'a cok şükür![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)