Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç sorma abi ya her vidanın ve her pulun bir görevi varmış onu anladımm bizim motorlarda :D
    Benimde başıma geldı arkadaşlar dun sabah hersey normaldi işe geldım ve guzlece park ettim sonra cuma namazına gıttık yıne bı sotun yoktu mesai biti bindim atımıza 500 mtre sonra basa attı ne olu dedim kendi kendime neyse tekrar 2 attım yine attı yine attı :(
    motorland yolumun üzerindey di biraktım zorda olsa ayrıldık bi kaç gunlugune.

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı zafer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde başıma geldı arkadaşlar dun sabah hersey normaldi işe geldım ve guzlece park ettim sonra cuma namazına gıttık yıne bı sotun yoktu mesai biti bindim atımıza 500 mtre sonra basa attı ne olu dedim kendi kendime neyse tekrar 2 attım yine attı yine attı :(
    motorland yolumun üzerindey di biraktım zorda olsa ayrıldık bi kaç gunlugune.
    asma suratını boşuna agacım , makineyi pırıl pırıll sıkıntısız geri alacaksın gecmiş olsuun , başına gelebilecek en büyük sorun bu olsun geri alırken senden 70 TL gibi bir ücret isteyecekler , bujiyle yağ değişti diyecekler , onu verme , benden de istediler biraz çirkeflik yaptımm dedim öyle şey olmaz , hani herşey garantiden yapılacaktı dedim ve düzellttim ortalıgı :D
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Zafer sanada geçmiş olsun garanti bitmeden ortaya çıkması avantajlı bir durum yoksa cepten işçiliği fazla tutardı

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asma suratını boşuna agacım , makineyi pırıl pırıll sıkıntısız geri alacaksın gecmiş olsuun , başına gelebilecek en büyük sorun bu olsun geri alırken senden 70 TL gibi bir ücret isteyecekler , bujiyle yağ değişti diyecekler , onu verme , benden de istediler biraz çirkeflik yaptımm dedim öyle şey olmaz , hani herşey garantiden yapılacaktı dedim ve düzellttim ortalıgı :D
    eyvallah kardeşim valla bir guruş bilem vermem bunun uzerine bide yagı bujisi yeni degiştirdim olebirşey derlerse benim yagımla bujileri taktırrım valla onlara. salı gunu alacagım inşallah.

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zafer sanada geçmiş olsun garanti bitmeden ortaya çıkması avantajlı bir durum yoksa cepten işçiliği fazla tutardı
    Sağol celil abi aslında bende de olmadı dıye seviniyordum Anıl kardeşimiz gibi ama simdi daha cok sevinmem lazım galıba garantı bitmeden ortaya cıkmıs oldugundan:D

bedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bedirhan erdil
    motorsıklet tasarım
     regal raptor 250 dde9
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    maalesef aynı sorın benım 5. vıtesımde var ama rampalara 110 120 gıbı hızlarda zorlarsam kısa sure sonra 4. vıtese gelıyor (halden anlıyo sanırım):D

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı bedo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maalesef aynı sorın benım 5. vıtesımde var ama rampalara 110 120 gıbı hızlarda zorlarsam kısa sure sonra 4. vıtese gelıyor (halden anlıyo sanırım):D
    senin makina eski kasa onlarda vites atma olayı sekromeç (vites ayları) nın aşınmasından yapıyor değişirsen düzelir değişmezsen çok zorlandığında vitesten ataınca dişli kırma ihtimali var

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)