Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Anilgardiyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     Regal Raptor Spyder 250-10
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı korhan_751 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorunun erkenden tespit edilip çözülmesi senin için daha iyi oldu. şimdi bekle bakalım motorun çıkmasını : )
    az galdı kanka az galdı :D
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motoru çarşamba günü teslim aldım , aldığımda gaza bastıkça devirdaim yerinden yani motorun sağ alt kısmından su fıskırıyordu tekrar soktum servise uğraştık ettik kaç kere açtık yaptık olmadı , en son ustamız sağolsun , devirdaym pulunu cebinde unutmuş sonrasında halledildi ve , tıkır tıkır motor bir sıkıntı yok Allah'a cok şükür
    Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı Anilgardiyan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motoru çarşamba günü teslim aldım , aldığımda gaza bastıkça devirdaim yerinden yani motorun sağ alt kısmından su fıskırıyordu tekrar soktum servise uğraştık ettik kaç kere açtık yaptık olmadı , en son ustamız sağolsun , devirdaym pulunu cebinde unutmuş sonrasında halledildi ve , tıkır tıkır motor bir sıkıntı yok Allah'a cok şükür
    Geçmiş olsun güle güle kullan
    ustanın iyisi makinayı söküp toplayınca motordan vida arttırırmış derler ama bizim makinalar çinli olduğundan fazla parçası yok usta açıkta kalıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun güle güle kullan
    ustanın iyisi makinayı söküp toplayınca motordan vida arttırırmış derler ama bizim makinalar çinli olduğundan fazla parçası yok usta açıkta kalıyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    hiç sorma abi ya her vidanın ve her pulun bir görevi varmış onu anladımm bizim motorlarda :D

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    hiç sorma abi ya her vidanın ve her pulun bir görevi varmış onu anladımm bizim motorlarda :D
    Benimde başıma geldı arkadaşlar dun sabah hersey normaldi işe geldım ve guzlece park ettim sonra cuma namazına gıttık yıne bı sotun yoktu mesai biti bindim atımıza 500 mtre sonra basa attı ne olu dedim kendi kendime neyse tekrar 2 attım yine attı yine attı :(
    motorland yolumun üzerindey di biraktım zorda olsa ayrıldık bi kaç gunlugune.

Anıl Demir
    Auto Chip&Beyin
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı zafer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde başıma geldı arkadaşlar dun sabah hersey normaldi işe geldım ve guzlece park ettim sonra cuma namazına gıttık yıne bı sotun yoktu mesai biti bindim atımıza 500 mtre sonra basa attı ne olu dedim kendi kendime neyse tekrar 2 attım yine attı yine attı :(
    motorland yolumun üzerindey di biraktım zorda olsa ayrıldık bi kaç gunlugune.
    asma suratını boşuna agacım , makineyi pırıl pırıll sıkıntısız geri alacaksın gecmiş olsuun , başına gelebilecek en büyük sorun bu olsun geri alırken senden 70 TL gibi bir ücret isteyecekler , bujiyle yağ değişti diyecekler , onu verme , benden de istediler biraz çirkeflik yaptımm dedim öyle şey olmaz , hani herşey garantiden yapılacaktı dedim ve düzellttim ortalıgı :D

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Zafer sanada geçmiş olsun garanti bitmeden ortaya çıkması avantajlı bir durum yoksa cepten işçiliği fazla tutardı

Zafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zafer Ayvaz
    makina
     🤟🤟🤟🤟🤟
     İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    2,754
    Beğenilmiş
    1,318
    asma suratını boşuna agacım , makineyi pırıl pırıll sıkıntısız geri alacaksın gecmiş olsuun , başına gelebilecek en büyük sorun bu olsun geri alırken senden 70 TL gibi bir ücret isteyecekler , bujiyle yağ değişti diyecekler , onu verme , benden de istediler biraz çirkeflik yaptımm dedim öyle şey olmaz , hani herşey garantiden yapılacaktı dedim ve düzellttim ortalıgı :D
    eyvallah kardeşim valla bir guruş bilem vermem bunun uzerine bide yagı bujisi yeni degiştirdim olebirşey derlerse benim yagımla bujileri taktırrım valla onlara. salı gunu alacagım inşallah.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)