| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250-10
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)motoru çarşamba günü teslim aldım , aldığımda gaza bastıkça devirdaim yerinden yani motorun sağ alt kısmından su fıskırıyordu tekrar soktum servise uğraştık ettik kaç kere açtık yaptık olmadı , en son ustamız sağolsun , devirdaym pulunu cebinde unutmuş sonrasında halledildi ve , tıkır tıkır motor bir sıkıntı yok Allah'a cok şükür![]()
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..
İstanbul
A Rh (+)Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Benimde başıma geldı arkadaşlar dun sabah hersey normaldi işe geldım ve guzlece park ettim sonra cuma namazına gıttık yıne bı sotun yoktu mesai biti bindim atımıza 500 mtre sonra basa attı ne olu dedim kendi kendime neyse tekrar 2 attım yine attı yine attı:(
motorland yolumun üzerindey di biraktım zorda olsa ayrıldık bi kaç gunlugune.
İstanbul
A Rh (+)asma suratını boşuna agacım , makineyi pırıl pırıll sıkıntısız geri alacaksıngecmiş olsuun , başına gelebilecek en büyük sorun bu olsun
geri alırken senden 70 TL gibi bir ücret isteyecekler , bujiyle yağ değişti diyecekler , onu verme , benden de istediler biraz çirkeflik yaptımm dedim öyle şey olmaz , hani herşey garantiden yapılacaktı dedim ve düzellttim ortalıgı :D
Motosikletle yaşa oğlum ve aradan yıllar geçerse ve ben motosiklete binemeyecek durumda olursam, gel bana maceralarını anlat, nereleri keşfettiğini, kimlerle hırlaştığını, kimlerle dost olduğunu, hangi şarabı kiminle içip, hangi güneşi nerede batırdığını..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Zafer sanada geçmiş olsun garanti bitmeden ortaya çıkması avantajlı bir durum yoksa cepten işçiliği fazla tutardı![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)