Konu kısmen temizlenip, mesajlar 'Online Geyik' başlığına aktarılmıştır...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Konu kısmen temizlenip, mesajlar 'Online Geyik' başlığına aktarılmıştır...
"CaRPe DieM"
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)hem konvoy dağınık olduğunda, kendi açımdan söylüyorum sürüşün bir tadıda olmuyor.
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Aynen.Bunun zaten yazılı kuralları var.
5 erli gruplar ile her grupta varış noktasını bilecek öncü ve artçılar..
Araçlar tarafından sıkıştırılmak istenilmiyor ise araçlara da geçiş hakkı tanınması gerekir.Bu altın kuraldır.Sol şeritten gelip sağ sapağa girmek isteyen bir araca gerektiği şekilde yol verilmez ise sol şeritte durup bekleyemeyeceğine göre oda grubun arasına dalıverir mazallah..Bu da 20 motor sıralı yol alırken gayet mümkün..Ayrıca bunun trafik ışığı var,yaya geçidi var,hemzemini var v.s..
Spyder
İstanbul
0 Rh (+)İftar yemeğinden sonra yapılan sürüşe bakarak grubun toplu sürüşte disiplinsiz olduğunu söylememeliyiz bence. Bu sene sezon başında Orhangazi-Gemlik (ki benim sizlerle ilk sürüşümdü) ve Ereğli sürüşlerinde 14-15 motor ve gayet disiplinli bir şekilde sürüş yaptık. Tabiki daha iyi olabilir. Telsiz, el işaretlerinin öğrenilmesi ve yol brifingi verilmesine tamamen katılıyorum.
Ereğli kampında telsiz işi bende demiştin Eralp, unttuk sanma![]()
34 EL 8118
dominar 400
istanbul
A Rh (+)bu kadar haklı serzenişlere rağmen diyorum ki : NE GEZİYDİ BEEEE!
Düzen sağlanır kanımca, herkes aklı başında. Gerekiyorsa telsiz alınır. Bu grupla uzun yol da yapılır. Gördüğüm o ki sivil toplum örgütü olduk resmen. Şimdi birimleri de oluşturduk mu tamamdır.
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Telsiz arastirmasini devraliyorum arkadaslar. Telsizcilerden biri olmaya ben de talibim![]()
dominar 400
istanbul
A Rh (+)var mıdır bilmiyorum ama mümkünse Bluetooth kulaklıkların bağlanabildiği bir şey çok güzel olur. Hiç olmadı bas-konuş abonesi oluruz taksiciler gibi![]()
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)