artık en kotu oyle yapıcaz :?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)artık en kotu oyle yapıcaz :?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)merak ettimde kardeşim pazar 10 neden gelemiyon ?yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
rr250/9
İstanbul
AB Rh (-)herkese selamlar arkadşlar anadolu yakasından gelıck olanlarla carrefour da bullussak dıyorum saat 9;15 te :?
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)serkan kardeşşş hoşş geliyon sefalar getiriyon.... fuardan önce yeşilköyde olcassss.... biliyom sana biras erken ama istersen bize katıl orada... beraber gidelim...handojoe Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar ben pazar sabahı
saat 10,20 de sizi gelik lokantası karşısında BP benzin istasyonunda karşılıyacağım![]()
sizin için mahsuru olur mu acaba![]()
zaten sahil yolundan geleceğiniz için bi sorun olmaz umarım![]()
yeşilköy sahilde bildiğimiz bi kaç yer var orda da çay kahve içip muhabbetimizi ettikten sora fuara geçeriz hep beraber![]()
ancak pazar günü fuar girişi öncesi belli bir saat ayarlayıp o saatte çıkarsak çıkışta bildiğim bi mekan var orda güzel bi sohbet daha edebilir fuarda aldıklarımızı birbirimize gösteririz :lol:
tabi bu dediklerim yağmur yağmazsa yağarsa ben size fuarda katılabilcem![]()
fikirleriniz nedir arkadaşlar![]()
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ben de Anadolu çocuğu olarak K.Yalı'dan geleceğim... Anadolu tayfası, organize olsak!! Organize işler bunlar...
Aidi, ses????
yol yapalım yol
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Ben fuarda olacağım ,zaten 28 inden beri hergün oradayım, sizinle fuarda buluşalım, yalnız şu an 3 tane regal sergileyen stand var, EMRE LTD dışında AYGÜN Motor ve Jinyur (Adını doğru yazamadım, Alper Tim'in motorunu aldığı Mehmet beylerin standı) bu 2 satnd sarıkayaların, seger motorla motomax ın haberi balon çıktı, segerle konuştum kem küm ettiler yani şu an sarıkayalar ve emre den başka kimse yok ön bilgi olsun.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)kardeşim istersen 9 da köprünün girişinde buluşabiliriz anadolu tayfası olarak ordan birlikte çıkarızcarvalho Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)