Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 23 Toplam 29 Sayfadan BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu
Toplam 281 adet sonuctan sayfa basi 221 ile 230 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı agresus Nickli Üyeden Alıntı
    inanmıycaksınıss ama bu kadar.... katılan herkeslere özellikle taaaa gebzelerden gelen ve ne zamandır görmediğimiss çelebi murata... havanın güssel olmasından kaynaklı motoruna kıyamas kardeşimis hakiinene... sigara düşmanı olsada sevdiğinis swortumusa... haberleşememiş olsakta bisi bulan ahmet kardeşimise... gökhan abeye, gül hanıma, inci örtmenime- tüm gün sabahtan akşama kadar beni çektiği için( abi kolaymı sabah aldı akşam eve bıraktı... en az 10 saat... yuh beaa.. ben bile çekemezdim beniii.. :mrgreen: )... gomtanım ve sema aplamısaa.... alperim adminim ve eşleri - bana satıcı yazdırsa da- hanım efendiye... emrahküçükgirgin ve eşine - valla beklemiyodum sizi baba, tatlı sucudur bunnar diyodum... yawww herkesler teşekkür işteee... tayfunum unuttuğumus birilri var mı beaa... deli zabittt.... selametlee... bi daha buluşak emii....

Tamamdır şef içtima okeydir ben tekmili veriyom hemen.

YAŞAR GOMTANIIIIIIIIIM, FUAR SONRASI YAPILAN GAYRISIZ TABUR İÇTİMADA, 4 TANE 4 TEKERCİ 20 TANE 2 TEKERCİ RAPTORCU, 1 TANEDE NUMUNELİK İNTRUDERCİ İLE :D EMİR VE GÖRÜŞLERİNİZE HAZIRIZ GOMTANIM.

Bilgisayar Mühendisliği
     Türkiye
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar gerçekten çok kısa kalmama rağmen sıcak bi ortamdı hatta fuarın en guzel etkinliğiydi diyebilirim (Şu anda fuarda ustumde bulunan tum malzemeler yıkanıyo iğrenç kokuyolar ve burnum ve genizim çok kötü yanıyo :( ). Bide fuar sonrası benim motoru neden saymıyonuz içtimada anlamadım? agresusum çok saol muhabbet edemedik ama havalar guzelleşiyo artıkın bol bol görüşürüz. Ortamdaki çok kişiyle tanışıklığımız henuz yok ama çok sıcak bi ortamdı yinede.
    [align=left:74f2d67f39]B Rh -[/align:74f2d67f39] 34 Eh 1312 Software Developer

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Biz de sana tüm bedeninle emek sarf ederek resim çektiğin için, fuarda pazarlıklar yapıp yorulduğun için,hertürlü abuk sabuk sorularımızı bile geri çevirmediğin için , yani kısacası bu organizasyon için teşekkür ederiz AGRESUS
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

emrahkucukgirgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emrah Küçükgirgin
    Mühendislik
     DD250-9B
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Aşkolsun Volkan :-)))

Tipimize bakıp mı karar verdin baba tatlısu motorcusu olduğumuza... Ben ki bu sene hergün Sarıyer-Ayazağa işe motorla gitmiş, Ben ki kar da bile kucağına dolan karlarla işe ulaşmış bt motorcu olarak ancak okyanus motorcusu ya da derin deniz motorcusu lakabını kabul edebilirim :-))))

Bu arada eşimle beraber ilk defa böyle bir etkinliğe kaıldık. Son anda eşimin pilinin bitmesi nedeniyle erken aranızdan ayrılmak zorunda kaldık, malum yolumuzda uzundu, Ama herşey çok güzel ve zevkliydi. Ben de eşim de çok mutlu olduk. Başka hiç bir markada olmayan bu dayanışma ve dostluk ortamının hiç bozulmadan büyümesini diliyor hepnize ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz.

R&R ci olmak çok güzel...
    Krom aşkı ile parlak yarınlara ...

Mimarlık
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    fuarda panik halde mont ve kask aramaktan cok kimseyle karsılasma fırsatımız olmadı...bi ara alper ve artcılarıyla karsılastık... :mrgreen: kısa bi an merabalastık...sonra agresusla...oda panik halde bi yerlere yatismeye calsıyordu..:mrgreen:
    insan kalabalgıı cok fazlaydı...ama TT custom standından ayrılmak istemedim dogrusu...eglenceli bi fuardı...kesek daha fazla görüsebilseydik...

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı inci Nickli Üyeden Alıntı
    sebebi bisklet demen değil, grup sürüşünde yaptığın bazı hareketler vardı do you remember it?
    Hatırladım...da
    Islak zeminde ve yoğun trafikte tek tekere kalkılınca görsel show oluyor da, biz boş yolda bi ayaklandık diye mi hesap sorasın geliyo hocam?
    Öğrenci kayırmak yok... çifte standarta hayır!

şşşşş karıştırma şimdi oraları :P :P
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper TAKAK
    TURİZM
     REGAL RAPTOR DD-250-E9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    arkadaşlar merhabalar
    dünkü grup sürüşümüz olsun sabahki ve akşamüstü yeşilköydeki sohbetlerimiz olsun
    hepinize teşekkürlerimi sunuyorum sayenizde çok güzel bir pazar günü geçirdim sağolun varolun
    sizlerle herşey süperdi walla
    agresusum volkanım sende çok saol fotolar için sohbetin için
    ahanda bak ben seni unutmadım ama sen beni unutmuşun nese önemli değil :evil:
    bu arada aramıza yeni katılan arkadaşımız kaan ı kaybettim fuarda
    inş. kusuruma bakmaz
    ona motor kullanmayı öğretmemiz gerekiyor ama nasıl yapıcaz bilmem
    inş. yeni gezilerde tekrar görüşmek üzere hoşçakalın
    sürmek için yaşa;yaşamak için sür

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Fuardaki sürat motorları hiç ilgimi çekmedi...
    Çekenleri de uyarıyorum.

Hani t-shirt'ün arkasında "bu yazıyı okuyabiliyorsan arkamdaki hatun düşmüştür" diye bir yazı vardı ya... onun gibi bir şeyler geliyor insanın aklına

Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    bende bunlara hasta oldum...

buda samsundaki arkadaşımızın golvingi... bi kullandım 10 gün rüyama girdi...bu kadar dengeli bi alet olamaz...

OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Okanım Allah daha güsellerini nasip etsin canım benim... sana tüm goldwingler feda olsun ne diim...

Alperim timim.. yok bea unutmadık yaw... sen bizdensin diye raattık sadece... bülentide yasmadıktı dur onu da yaziim... ve değerli eşleri.. bi de nihatımında ismi geçmemişmiş... deli adam al senide yaziiimm... motorun üstünde ayağa kalkan kardeşimisss nihatttt.... Ayhanıda yasdıkmıydı... İntruuuderciiii.... şşııstt... bi de tanışmadığım hakkinenin yanında oturan bi kardeşinisss vardı... ismini bilmiyom.. sana da teşekkürler... sona .. başka kim kaldı yawww... gomtanımı yasdıydım.. sema aplayı yasdıydım (ama daha bi elmalı turta yada kurabiye yok ayrı...).... başşkaaaaaa... yawww yazmadıklarıma da teşekkürler işte... atladıklarımda yassınlar kendilerini...

bu arada ben tişikkür iderim örtmenim... sana da zahmetler verdirdik.. aldın bıarktın biziii... saolasın.. perşembe ve ya cuma gidelim şu horhora... olmadı gökhan abilerle gidip bi de kebap yiyelim.. bi de eyüp yapalım... bi dde piyer lottii felan... ve ya biberleri alıp sana gidelim... beyti dolma falan hava atiyonda bi numara göremedik daha bissss... :mrgreen: çiçekler içinde haber bekliyom arasınlar ariicam...
    SSUUUUuuu...!

Sayfa 23 Toplam 29 Sayfadan BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)