motürünlemi gelcen atf ylemi .. hani iki teker zor olurda serfoşkene onu için didim.. :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)motürünlemi gelcen atf ylemi .. hani iki teker zor olurda serfoşkene onu için didim.. :P
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)6 tekerlekle baba :D benim regali atvnin yanına sıkı sıkıya bağladım mı al sana 6 teker, caterpillar gibi gircem fuar salonuna ;)
caponord
Samsun
B Rh (+)iyi fikir sendende bu beklenir zatti ..normal görürsem seni hayal kırıklığına uğriicam .. sööllim .. sonra demedi deme... :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Şimdi zıçtık işte![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)yaparsın artıkın bi uçukluk .. :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)yahuu nası sorarsın bu soruyu biraderi gıymetlim... 50 bilet aidiide 50 bilet bende... kaç tane istiyon... ne zaman gitmek istiyonnn sen onu de yeter... ben yarında ordayım kısmetse.. gelmek isteyenler arasınlar.. yassınlar.. bende tedarikli gidiim.. veriim davetiyelerini... üsmeyin bu fedakar kardeşinisiii....Kolt Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)imparatorum agresusum .. benim davetiyem var söllimde.. başka bi arkadaş daha faydalansın.. heni bana davetiye ayıracaktın ya onun için diom...agresus Nickli Üyeden Alıntı
boş yere ziyan olmasın... anladın sen...
la sankim 40 yıllık arkadaşımmış kibin ösledim seni yaaa.. allla aalllaa...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Canım kardeşim.. bi d bana sor beaa... yaw uzaktan sankiim akrabam gelecek gibi hissediyom... bu arada ayıp ettin bea.. mötörnen aliim dedim.. yok dedin.. sabah kahvaltıya aliimm dedim.. yok dedin... bi davetiye ayarladık onu da istemedin be gardaşım... bak pazar sabah sööleee yerini geliiim.. bende 5 tane daha kask var 1 tane ekstradan mont var.. daha ne diim sana ... söz 60'ı geçmem güvenmiyosan... 10 yıllık mötürcüyümm... ve ta atla bi taksiye illa istemiyosan motoru... tarif ediimde gel şu kahvaltıya... 2 kişiyis desen birini daha buluruss.. onu da artçı alırıss.. olmadı çift sefer yaparım... yaw gel şu kahvaltıya ... sizin oraların ki kadar leziz olmas ama idare et istanbul işi olsun..
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)tamam imparatorum yaa.. kahvaltıda buluşuruz .. aip ettin .. kardeşimi kırarmıyım ...montum var bi kask olsun yeter ...aslında kaskda getirecem ama dedimya bi gün boyunca zeytinburnunu alt üst edecem.. elde taşıması zor olur..
hemde bütün arkadaşlarla bi arada olmak isterim yani...artık bi aile gibi olduk .. benim 12 yaşındaki velet bilem öörendi isimleri....![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)kask hazır.. grii.. nolan... çenesi açılırlardann... tertemisss... yeni yıkanmışş.... vernel kokulu... misafire temiz çarşaf falan çıkarılırya.. o hesap... ev ahalisine de selam.... :lol:
SSUUUUuuu...!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)