| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Arkadaşlar yanlız bişeyi söylemeden rahat edemicem sabah dolmabahçe buluşma için 30 kişi isim yazdırdı ve sadece CRY (Gebzeden) aslanburcu emrahkucukgirgin ve ben geldim.Cry kardeşimle saat 9:45 sularında dolmabahçenin önünde ufak bi muhabbet ettik masallah kardeşim sen ta gebzeden geldin millet istanbul içinde biraz hava kötü yağmur yağacak gibi diye şeker motorcular sattı dedim ve saat tam 10 hareket ettik
aşağıdaki resimde dolmabahçede saat 9:45 cry birlikte çekildiğimiz resim dedikki herhalde bir tek sen ve ben fuara gidicez diye kendi kendimişze dalga geçtik allahtan aslanburclu ve emrahkucukgirgin geldide biraz kendimize geldik.
sonra hava düzelince baktım herkes patır patır damlamaya başladı şeker motorcular
![]()
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)ellerine sağlık kurtum resimler güzel çıkmış
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)eyvallah abi herşey sizler için canlarım benimGOKHAN Nickli Üyeden Alıntı
![]()
bu arada tayfun kardeş kulakların nasıl arkandayken kornaya basınca yüzünün hali baya bi değişti sağır falan olacan diye korktumama yüzünün halini görmeliydin
![]()
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Arkadaşlar abiler amcalar amacımız kimseyi yermek değil amaç hafta sonularımızı stresten uzak sosyal bir yaşantı maksatlı buluşuyoruz geziyoruz tozuyoruz.Mazereti olan arkadaşlara sözüm yok ama eğer amaç arkadaşlık ve stresten uzak güzel bir gün yaşamaksa lütfen ama lütfen daha samimi olsak güzel olmazmı??? Şeker değiliz eriyelim..sabun değiliz köpürelim..Ben gebzeden geldim diye demiyorum erimedim köpürmedim :D
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)helaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ll
murat çelebim bastır
anlayan anladı tatlı su motorcularııııı sizi de bide maşallah çabuk varmışın ya o ara hayırlı yolculuk diyemedim sana
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)bu arada çelebimurat kardeşim bugun benzinin bittiğini ve yolda kaldıgını seni alıp bir benzinciye gidip pet şise su alıp suyu yere döküp içine benzin doldurup senin motorun yanına gidip depoyu doldurdugumuzu söyleyeyimmmi?![]()
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Valla unuttum bir yere girip benzin alırız diye düşünüyordum.Küt benzin bitti tamamen duygusal.. tekrar özür beklettiğim için![]()
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)