Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 22 Toplam 29 Sayfadan BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu
Toplam 281 adet sonuctan sayfa basi 211 ile 220 arasi kadar sonuc gösteriliyor

agresus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kısım 3.... devammmm.... daha çoookkk var babalarrr....

akıyoss dahaaaa....

inci örtmenimin hesap sorcaa işin bi kısmı... anca bu kadarını yakalamışımm...

bu arada biss de az eylenmiyossss... Allah iilinisi versin... maşşalllaah bislerede... Mevlam ağzımızın tadını bozmasın...

akışa devam.... fuar girişi.... digital zoom açıkmış.. çoook zoomlamışım....

SSUUUUuuu...!

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı inci Nickli Üyeden Alıntı
    sebebi bisklet demen değil, grup sürüşünde yaptığın bazı hareketler vardı do you remember it?
    Hatırladım...da
    Islak zeminde ve yoğun trafikte tek tekere kalkılınca görsel show oluyor da, biz boş yolda bi ayaklandık diye mi hesap sorasın geliyo hocam?
    Öğrenci kayırmak yok... çifte standarta hayır!

Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    volkanım koçum eline koluna sağlık valla bida yaşadık ya bak şimdi daraldım ha bir tur dahamı atsam şöyle

o son gülenler valla masuscuktan gülüyorlar masuscuktan tatlı su motorcuları yağmurdan kaçalım diye 4 teker haaa halbuki içleri kan ağlıyordur o tatlı rüzgarın hepsini biz yedik oh beeeeee
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kısım 4....
    bitmiyo yaaaawww...
    fuar alanı ama bunnar azz...

bak hala bişilerle ilgileniyo...

biraz etine dolgunlara yakışıyo yawww...

gökhan abeyin barnaknan gösterdiği makine....

sarıkayalar...junior motorr...

baba müslüm... bi ecce yaptı soonaaaa kayboldu... özledik babaaa.... bi ara görüşelim hep beraberrr... yine bi gece röne yapalım gelmeyenlere inat....

tayfunum muzipim... ve inci örtmen tasıylaa.... püsüklet için fazla bile bu kask ama neyse...

buyrun size bi de costuummm ve inci örtmenn... önce incelemeee...

veee ... deli zabittt tayfuunnn....

sürekli birileriynen sohbet ve gurup arayışları alış veriş derken çekememedim foto.... artık adminimden otlanırıssss ....

röneye dönüşşş....

vecdi... biras daha takılmış fuarda.... anca geliyoo...

daalmaya başlıyossss.... yeter gayri... daha ne.. zabahtan beri... bi yere kadar...

ana... bu da neee..... ajan mı sızmışş aramısaaaa..... yok yok beaa. gandırdım sizi.... :mrgreen: Ayhanım darknessım... ayağına gönlüne sağlık.... tekrar tekrar gel...

haaa... bi de yine köpek fardı bi yerlerde... inci örtmen yolu uzattı... olm köpek görüyos arabaynan direk kapıları kitliyo... bi de köpeğin yanından daha hızlı gecyo.... :mrgreen: kısmıyon dimi örtmenim... seviyos diye takılıyosss....

inanmıycaksınıss ama bu kadar.... katılan herkeslere özellikle taaaa gebzelerden gelen ve ne zamandır görmediğimiss çelebi murata... havanın güssel olmasından kaynaklı motoruna kıyamas kardeşimis hakiinene... sigara düşmanı olsada sevdiğinis swortumusa... haberleşememiş olsakta bisi bulan ahmet kardeşimise... gökhan abeye, gül hanıma, inci örtmenime- tüm gün sabahtan akşama kadar beni çektiği için( abi kolaymı sabah aldı akşam eve bıraktı... en az 10 saat... yuh beaa.. ben bile çekemezdim beniii.. :mrgreen: )... gomtanım ve sema aplamısaa.... alperim adminim ve eşleri - bana satıcı yazdırsa da- hanım efendiye... emrahküçükgirgin ve eşine - valla beklemiyodum sizi baba, tatlı sucudur bunnar diyodum... yawww herkesler teşekkür işteee... tayfunum unuttuğumus birilri var mı beaa... deli zabittt.... selametlee... bi daha buluşak emii....
    SSUUUUuuu...!

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    tüüü bana .. yazık banaaa....
    tayfunum zaptiyem harbiden klark geybıl kibin bakıyon haa.. o dandik çapır bmw ye de yakışmışın hani...
    1200 gs adveture vardı o na binseydin hemen yan tarafında ..o motürü aldık gibi bişi oldu haftaya ankaraya davet ettiler bizi 23000 eurodan 21000 euroya indiler .. bakalım kısmetse ankaraya gidicess bu hafta sonu motoru almaya...
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    o son gülenler valla masuscuktan gülüyorlar masuscuktan tatlı su motorcuları yağmurdan kaçalım diye 4 teker haaa halbuki içleri kan ağlıyordur o tatlı rüzgarın hepsini biz yedik oh beeeeee
    yapma bea gomtanım.. etme beaaa.. o araba olmayaydı ben nası yarı belime kadar sarkıp çekerdim sürüşünüsü... ii ki araç varmış beaa... motürde çekmek çok zor oluyo.. ama bööleeee .. ii bööleee... sevdim ben bu işi... çok güsselmiş seyretmekde...

bu arada Okanım hayırlı ossun da niye 1200gs... tabi zevk meselesi ammaa... endro desen diil.. ağır.. turing desen o da diil... bi de yakıyo bea baba... ama dediğim gibi hayırlı ossun...
    SSUUUUuuu...!

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı GOKHAN Nickli Üyeden Alıntı
    ellerine sağlık kurtum resimler güzel çıkmış
    eyvallah abi herşey sizler için canlarım benim

bu arada tayfun kardeş kulakların nasıl arkandayken kornaya basınca yüzünün hali baya bi değişti sağır falan olacan diye korktum ama yüzünün halini görmeliydin

Baba o korna neydi öyle ya, yemin olsun arkamda şu meşhur MACK tırlardan falan var üzerimden gececek zannetim :D havalı korna yanında mok yemiş resmen, harika ve çok güçlü sesi var hepimiz o kornadan taktırıp aynı adna düüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüt lemeliyiz bence

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    agresusum .. adamı 1000 lik aprilla kapanort kesmiyosa ne yapsın.. bu işilerin sınırı yok bilirsin...bana görede çok fazla bi motor.. ideal motor 600 lükten yukarı olmamalı zaten..demişsin zaten zevkler ve renkler meselesi.. birasda bütçe meselesi... bmw nin 3 lü çanta kombinasyonunun fiyatını duyunca bi ohaaa demişim ki görmeliydin...1200 euro....
    bana uymaz.. bedava versende binmem valla.. artıkın yaşlandıkmı nedir fazla riske girilmiyo..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

Volkan Ceylan
    çok serbest meslek
     Suzuki GSF600 BanditS
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yok be baba sorun risk diil.. fayda maliyet hesabı... aynı işi görmesede şu an en mantıklı makine fazer S2... güçse güç... ekonomiklikse ekonomiklik.. 4 silindir.. züpperrr bi touring... türkiye yolları için biçilmiş kaftan... 15800... param ols kaçırmam... 240 gören bi touring mesela... ama dediğin gibi bütçe meselesi daha çok... mustafa ustada varadero var mesela 1000lik... 330 lira yakıyo km de.. çok güçlü ama çok yakıyo... zevk ve bütçe... hayırlı olsun şimdiden... Allah kaza bela vermesin...
    SSUUUUuuu...!

GOKHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gökhan sarısoy
    Makina Mühendisliği
     regal raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 6
    Sen rr den şaşma kardeş ekonomik parça var ve parça ucuz 120 yapıyo eee dahane ha bıde yakışıklı
    HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN

Sayfa 22 Toplam 29 Sayfadan BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)