örtmeniimm.. sizin site ayarları arıza yapmış heralde.. gisli gisli duruyonus sitede.. :lol: :lol:
yavv agresusum denis diplerini eşeleyen adamım.. sen neymişsin beaaa...çapkın dalgıcım benim... :lol: :lol:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)örtmeniimm.. sizin site ayarları arıza yapmış heralde.. gisli gisli duruyonus sitede.. :lol: :lol:
yavv agresusum denis diplerini eşeleyen adamım.. sen neymişsin beaaa...çapkın dalgıcım benim... :lol: :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)EVET VER BİR GARİPLİK OSSUN BİŞE OLMASSSSSS :Dokan Nickli Üyeden Alıntı
yaaaa Agresus"ta daha neler var nelerrrrrrrr :evil: :evil:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)örtmenim bu adam denisler altındamı ööreniyo yoksam bu işleri.. :mrgreen: hani derler ya orda da ayrı bi hayat var diye..... :P :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Deniz üstü-deniz altı abi öğreniyo biryerlerden...sen uyu daha ...okan Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)teknik bilgimiz çok ama pratik yok... ahhhh bi de tesis olsa eskilerin değimiyle.... bu arada su altı için çok daha fazla teknik söz konusu... bi ara dalmaya karar verirsen annatırım...
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)ben ölle işler yapmaamm.... efdeki hatunun eli maşalı.. :lol: :lol: :lol: :lol: zaten ondan başkasınıda gesdirmiyom..![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)hade hedeeeee...tesis yokmuş pışşşşıııkkkagresus Nickli Üyeden Alıntı
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)leaaaa havvvleeeeee....tööbeee pişmilllaaaaa.....agresus Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)benimde henüz uygulamışlığım yok... ben güssel kızları bizim gençlere verirdim gezdirsinler diye... ama bi arkadaş vardı; o aşmıştı... neyse... bak yine... töbe estafurllah...
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)sen bu gece ii ötecen heralde agresusum balık adamım... :lol: :lol: :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)