| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)
RR Spyder 250
istanbul
B Rh (-)Sargı malzemeleri için bende ortak olabılırım eger alan bırı varsa?![]()
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)arkadaşlar,
cam elyaf için Karaköy' deki bir arkadaşımı aradım. eğer siyah rengi bulursa bana haber verecek. olmazsa zaten beyaza devam ;)
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Beklenen paylaşım benden gelsinBoru egzoz + siyah cam elyaf
Toplam maliyet cam elyaf = 30 tl siyah sprey boya = 9 tl . Yaptığım işlem = sadece boyamak
Bugün yaptım uygulamayı ve gün boyunca motosikleti kullandım ısınmadan kaynaklı herhangi bir problem olmadı görenlerde siyah daytonaya yakıştığını söylediler. Şuan için tekl kaygım motosikleti yıkadığımda veya yağmur yağdığında renk atacakmı atmayacakmı eğer atmazsa güzel atarsa tekrar boyarım
duruma göre bütün arkadaşları bilgilendireceğim. saygılar ve sevgiler
![]()
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Kazım,
Mesajını aldım özellikle özelden yanıtlamadım diğer arkadaşlarda okuyabilsin diye;
Şimdi ben ve Emre de egzoz ları yaptırdık ikimizn ki de güzel oldu özellikle şimdi boru egzoz bizim regallere iki tip yaptırılıyor. 1. 80 cm uzunluğunda 2. 90 cm uzunluğunda ben 90 cm uzun egzozu Başkan Alper de gördüm çok beğendim ve aynısını yaptırdım ses mükemmel gür ve tok çıkıyor yalnız gaz kesince çok patlıyor ve gürültü oluyor.Bunu Alper e de soracağım düzeltilecek bir şey ise düzelteceğim. Bunun dışında çok memnunum. Fiyatı ise diğer arkadaşlara 280 Tl yapmış biz 270 Tl ödedik.
Daytona 250 Beyaz
Bursa
A Rh (+)Özgür hayırlı olsun yeni egzozların, güzel durmuş gerçekten. Bide videosunu paylaşsanda sesini dinlesek hep beraber.![]()
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)
RR DAYTONA 250cc
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Teşekkürler Ali Abi, hayırlı olsun...
Cumartesi bende yaptıracam inşallah ama hava yağmurlu gözüküyor, bu haftasonu da yaptıramazsam bayramdan sonraya kalacak artık...
Bu patlama tüm boru egzozlarda oluyor mu acaba, borunun çapıyla uzunluğuyla alakası var mıdır, bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)