Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 27 Toplam 47 Sayfadan BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu
Toplam 467 adet sonuctan sayfa basi 261 ile 270 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Boru Eksoz

Ferhat Bastem
    Bankacı
     Yamaha XVS 950 Midnightstar
     İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    Alıntı özgürr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşime katılıyorum bu gibi işlerde birbirimize yardımcı olmazsak zaten bu grup bu forum neden var konu kapanmıştır o egzozlara sargı yapılacak
    tamam Özgür abi, kızma bize n'olur

yunus emre yılmaz
    diş hekimliği
     RR Spyder 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sargı malzemeleri için bende ortak olabılırım eger alan bırı varsa?

Ferhat Bastem
    Bankacı
     Yamaha XVS 950 Midnightstar
     İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    arkadaşlar,

cam elyaf için Karaköy' deki bir arkadaşımı aradım. eğer siyah rengi bulursa bana haber verecek. olmazsa zaten beyaza devam ;)

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Beklenen paylaşım benden gelsin Boru egzoz + siyah cam elyaf Toplam maliyet cam elyaf = 30 tl siyah sprey boya = 9 tl . Yaptığım işlem = sadece boyamak Bugün yaptım uygulamayı ve gün boyunca motosikleti kullandım ısınmadan kaynaklı herhangi bir problem olmadı görenlerde siyah daytonaya yakıştığını söylediler. Şuan için tekl kaygım motosikleti yıkadığımda veya yağmur yağdığında renk atacakmı atmayacakmı eğer atmazsa güzel atarsa tekrar boyarım duruma göre bütün arkadaşları bilgilendireceğim. saygılar ve sevgiler

Ali ÜNVERDİ
    Bankacı
     Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    3,250
    Beğenilmiş
    780
    Kazım,
    Mesajını aldım özellikle özelden yanıtlamadım diğer arkadaşlarda okuyabilsin diye;
    Şimdi ben ve Emre de egzoz ları yaptırdık ikimizn ki de güzel oldu özellikle şimdi boru egzoz bizim regallere iki tip yaptırılıyor. 1. 80 cm uzunluğunda 2. 90 cm uzunluğunda ben 90 cm uzun egzozu Başkan Alper de gördüm çok beğendim ve aynısını yaptırdım ses mükemmel gür ve tok çıkıyor yalnız gaz kesince çok patlıyor ve gürültü oluyor.Bunu Alper e de soracağım düzeltilecek bir şey ise düzelteceğim. Bunun dışında çok memnunum. Fiyatı ise diğer arkadaşlara 280 Tl yapmış biz 270 Tl ödedik.

sunay690 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sunay KOSOĞLU
    Satış Danışmanı
     Daytona 250 Beyaz
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Özgür hayırlı olsun yeni egzozların, güzel durmuş gerçekten. Bide videosunu paylaşsanda sesini dinlesek hep beraber.

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı sunay690 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür hayırlı olsun yeni egzozların, güzel durmuş gerçekten. Bide videosunu paylaşsanda sesini dinlesek hep beraber.
    Teşekkür ederim sunay video güzel olur bugün çekmeye çalışırım

Kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kazım Temur
    Bilgisayar Mühendisi
     RR DAYTONA 250cc
     İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ali ÜNVERDİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazım,
    Mesajını aldım özellikle özelden yanıtlamadım diğer arkadaşlarda okuyabilsin diye;
    Şimdi ben ve Emre de egzoz ları yaptırdık ikimizn ki de güzel oldu özellikle şimdi boru egzoz bizim regallere iki tip yaptırılıyor. 1. 80 cm uzunluğunda 2. 90 cm uzunluğunda ben 90 cm uzun egzozu Başkan Alper de gördüm çok beğendim ve aynısını yaptırdım ses mükemmel gür ve tok çıkıyor yalnız gaz kesince çok patlıyor ve gürültü oluyor.Bunu Alper e de soracağım düzeltilecek bir şey ise düzelteceğim. Bunun dışında çok memnunum. Fiyatı ise diğer arkadaşlara 280 Tl yapmış biz 270 Tl ödedik.
    Teşekkürler Ali Abi, hayırlı olsun...

Cumartesi bende yaptıracam inşallah ama hava yağmurlu gözüküyor, bu haftasonu da yaptıramazsam bayramdan sonraya kalacak artık...

Bu patlama tüm boru egzozlarda oluyor mu acaba, borunun çapıyla uzunluğuyla alakası var mıdır, bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Artık senide grup sürüşlerinde arkasından gidilmeyecekler listesine aldık
    Hayırlı olsun Ali abi.

Alıntı Ali ÜNVERDİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kazım,
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı Kazım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Ali Abi, hayırlı olsun...

Cumartesi bende yaptıracam inşallah ama hava yağmurlu gözüküyor, bu haftasonu da yaptıramazsam bayramdan sonraya kalacak artık...

Bu patlama tüm boru egzozlarda oluyor mu acaba, borunun çapıyla uzunluğuyla alakası var mıdır, bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?
    Kazım abi bu patlama sorunu hepimizde var egzozlar açık olduğu için karburatorun hava ayarı kısmen bozuluyor ve yolda gazı bıraktığında motor komprasöre düşer ve patlama başlar.

Sayfa 27 Toplam 47 Sayfadan BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)