Arkadaşlar bir gece ÇANAKKALEDE kalıcaz değil? Çadırmı kurucaz yoksa ne yapıcaz kesinleştirelim..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Arkadaşlar bir gece ÇANAKKALEDE kalıcaz değil? Çadırmı kurucaz yoksa ne yapıcaz kesinleştirelim..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)evet töreni görmek için kalacağız ilker kardeş öğretmen evinden yer ayarlıyabileceğini söyledi hele kesin mevcut bi belli olsun
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Arkadaşlar benim birde arkkadaşım var Selçuk bahçelievlerden gelecek artçımdır.Volkan hocam Selçuğuda o gün allah nasip ederse toplanma yerine kadar getirirmisin?
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
caponord
Samsun
B Rh (+)çooookk uzak ben naapim şimdi.. burayada gelin yaa... kurtuluş savaşıda bizim buralardan kıvılcım aldıydı...ulu önderimiz Atatürk milli mücadele için samsundan start verdiydi... şehrimizle ve tarihimizle gurur duyuyoruz..hatta ulu önderimiz bu konuyu şu sözleriyle dile getirmiştir..
'' Ben samsunu ve samsun halkını gördüğüm zaman memlekete ve millete ait bütün tasavvurlarımın,kararlarımın herhalde yerine getirilebilir olduğuna bir defa daha kuvvetle inanmıştım...
Samsunluların hal ve davranışlarında gördüğüm, gözlerinde okuduğum vatanseverlik, fedakarlık, ümit ve tasavvurlarımı müspet bir inanca götürmeye yeter olmuştu...'' Mustafa Kemal ATATÜRK.
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Ayıp ediyosun çelebim, ne demek.. Hoş biz bi miktar chatleştik kardeşle ama sohbet tamamlanamadan offline oldu... Ona anlattımdı ama bi de sana izah edeyim; eğer ki o gün İstanbuldan hareket edecek durumdaysam seve seve.. yok Ayvalık tarafındaysam, zati sizinle cumartesi akşamı Gelibolunda ki buluşma noktasında buluşucam...İş için o taraflara gitme ihtimalim var o aralar...Kısmet... :?
Okanım inşallah oralarada geliriz... sen takma kafana.. bize yol de, geliriz... zati ne zamandır gezmek istiyodum Karadeniz de...Ama yabancısıyız, artık Karadeniz ereğlisinde falan buluşur öyle gideriz.. malum kaybolma riskimiz var.. sen bize öncülük edersin... :mrgreen:
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)Agresus dostum her zaman beklerim ,gelin valla buralardada gezecek yerler çok ...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Eywallah volkan hocam..Gönüller bir olsun
skygo200 gy
İzmir
B Rh (+)istanbul bir gezide izmiredüzenleyin be yaw
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Çanakkaleye kadar gitmisken İzmir ede ugramak lazım dostlar :Dturlabo Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)