Selçuk abi çok güzelgözlerim dolu.Allah herkese son nefesinde kelime-i şahadet getirmeyi nasip etsin Anzaklı ömer amcamızada Allahtan rahmet.Mekanı cennet olsun.İngilizlerin ne olduklarını çok iyi biliyor anzaklar.Bu arada benimde soyadım MUSLU
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Selçuk abi çok güzelgözlerim dolu.Allah herkese son nefesinde kelime-i şahadet getirmeyi nasip etsin Anzaklı ömer amcamızada Allahtan rahmet.Mekanı cennet olsun.İngilizlerin ne olduklarını çok iyi biliyor anzaklar.Bu arada benimde soyadım MUSLU
![]()
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Cok guzel tesekkurler![]()
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Çok Güzel... Eyvallah Selçığum...
SSUUUUuuu...!
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Ben gittigim zaman bir kac gun etkisnden cıkamadım hakikaten bence cok kutsal yerler arkadaslar atalarımız bu vatan icin neler yapmıslar onların hakkı odenemez![]()
![]()
![]()
skygo200 gy
İzmir
B Rh (+)k.IRAK TA ÇARPIŞMIŞ BİR VATAN EVLADI OLARAK BUNLARIN KIYMETİNİ TABİKİ BİLİYORUM. BU GÜZEL PAYLAŞIMDAN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜRLER DOSTUM
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Bu vatan senin ve cedin gibiler sayesinde ayakta kaldı turlabo... ama o toprakları bilmeyen, bu vatanı sevmeyen siyasetçiler yüzünden de bu hale geldi ayrı... Allah cümlenizden razı olsun...
SSUUUUuuu...!
skygo200 gy
İzmir
B Rh (+)çok ağır bir yük yüklemişsin .bu vatan için bir çivi çakandan allah razı olsun.bu vatandan bir tüy kaçırmaya ,bölmeye çalışana da Yüce Mevlam fırsat vermesin.zor günler bekliyor bizleri.etrafımız hain ve düşman doluagresus Nickli Üyeden Alıntı
Regal Raptor DADYW
Çanakkale
0 Rh (+)Çanakkale den Merhaba
Uzun zamandır sayfaya giremedim. Anca farkettim.
Bir çalışma yaptık burdan bir incelemenizi isterim.
Hepinize saygılar selamlar.
![]()
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ulusma-15.html
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ograflari.html
Sebahattin YANAR
yanar17@hotmail.com
0 505 5751589
Çanakkale
Ne Ekersen Onu Biçersin.
Kırmızı DADYW CUSTOM
ÇANAKKALE - Merkez
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Yanarım.. senden ve diğer çanakkaleli arkadaşlardan Allah razı olsun... daha iki gün önce o taraflarda kise yok mu diye aranıyodum... Harika bilgiler bunlar... Allah nasip ederse 17 Mart gecesi görüşmek üzere...![]()
SSUUUUuuu...!
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Dostlar, kalma konusunu netleştirebildik mi? Otellerin rezervasyonları doluymuş, baksanıza...İlker rakam istemişti öğretmenevi rezervasyonu için...
İlker? Durum nedir kardeşim?
Bu arada Yanar kardeşim, nefis bir bilgilendirme olmuş. Ellerinize fikrinize sağlık...
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)