Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 35 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    ozgur20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ÖzgürSÖNMEZ
    ELEKTRİK TEKNİKERİ
     REGAL RAPTOR DD 250E 9
     DENİZLİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abi merhaba geçen hafta ilk hareketi hallettim bu arada 250E9 hava filtre hortumu yırtıkmış değiştirttim sökmüşken monifoltlarda hoşuma gitmedi onlarıda değiştirdim yakıtı arttı senkron ayarını yazılanlardan okuduğum kadarıyla tam sıkıp 3,5 4 tur gevşettim egzosdan tam patlama sesi gelmiyor ama yokuş aşağı biraz sesi artıyor hızıda eskisi gibi değil rölantisi çalışmasıda iyi yakıt fazla arttı eskiye göre geçen 7 tl benzin doldurdum 32 km şehir içi gitti önceden bu kadar yakmıyordu normalda 250cc ne kadar yakar yardımlarını bekliyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı ozgur20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi merhaba geçen hafta ilk hareketi hallettim bu arada 250E9 hava filtre hortumu yırtıkmış değiştirttim sökmüşken monifoltlarda hoşuma gitmedi onlarıda değiştirdim yakıtı arttı senkron ayarını yazılanlardan okuduğum kadarıyla tam sıkıp 3,5 4 tur gevşettim egzosdan tam patlama sesi gelmiyor ama yokuş aşağı biraz sesi artıyor hızıda eskisi gibi değil rölantisi çalışmasıda iyi yakıt fazla arttı eskiye göre geçen 7 tl benzin doldurdum 32 km şehir içi gitti önceden bu kadar yakmıyordu normalda 250cc ne kadar yakar yardımlarını bekliyorum
    Özgür değiştirdiğin parçalarla makina daha düzenli çalışıp yakışı düşmesi lazım yakıt yükseldiyse karbiratör sekron ayarları oturmamış olabilir servise baktırmak lazım
    Normal yakış oranları ortalama 100 km de 4 litre dir

ÖzgürSÖNMEZ
    ELEKTRİK TEKNİKERİ
     REGAL RAPTOR DD 250E 9
     DENİZLİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi sıkıntıdA orda servis senkron ayarını tam bilmiyor karbüratör temizlenmesi gerekir dyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,666
    Beğenilmiş
    7,109
    Alıntı ozgur20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi sıkıntıdA orda servis senkron ayarını tam bilmiyor karbüratör temizlenmesi gerekir dyor
    Yeni parçayı takıncamı karbiratör kirlendi sekron ayarını yapamayan servis karbiratörü söküp dağıtıp toplayınca tekrar ayarlarını nasıl yapacak bence işi bilen bir usta bul

ÖzgürSÖNMEZ
    ELEKTRİK TEKNİKERİ
     REGAL RAPTOR DD 250E 9
     DENİZLİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abi regal servise gittim ayarlarız dediler bıraktım gaz pistonları iğneleri değiştirdik karbüratörü temizlemişler bujileri değiştirmişler ertesi gün aldın daha kötü haldeydi gaz yemiyordu bir daha bakalım dediler bıraktım motor zor kalkıyor birden gaz verince boğuluyor titremesi aşırı arttı sinirden motoru yakasım geliyor abi belayı bulduk servis ayarlayamazsa kim yapacak bunu bilmiyorum :(

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)