| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD 250E 9
DENİZLİ
B Rh (+)Abi merhabalar nasılsın? abi dün motorumda bir problem oldu uzun yoldan geldikten sonra marşa tekrar bastığımda marş dönüyor ama dişli sıyırıyor galiba cırtt diyor çalışmıyor 6-7 defa denersen öyle çalışıyor motor soğuduğunda ise normale dönüyor problem nedir abi tam olarak marş rublesinden veya ilk hareketden olabilirmi masrafı nedir?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Mrh.Özgür anlattığına bakılırsa marş rublesine benziyor sıkışmadan dolayıda yapabilir yağlanırsa düzelebilir ama içeride kalan bir parça usta yapabilir olmazsa yenisi takılması lazım ruble 100 tl malesef geçmiş olsun kolay gelsin
Regal Raptor Marş Rublesi
Üretici: Regal Raptor
Ürün Kodu: 98565241541
Fiyatı: 100.30TL
Artık yok :(
İZMİR
A Rh (+)Abicim kolay gelsin Samet ben İzmir KsK den. Ben de yeni RR cı oldum henüz 1 Ay oldu motoru Balıkesirden aldım yağmurlu havada getirdim motoru. Motorum 9b modeli " T " gidon çok hoş bir görünümü var . Bence eksi yanları olarak ;
1 - Artçı koltuğu çok ama çok rahatsız
2 - Parça fiyatları yüksek
3 - Modifiye için parça uyumu gördüğüm kadarıyla az hani RR için diyince herkes bilmiyorum uyar mı bi denemek lazım cevabı alıyorum.
Bir de abi bir kaç sorum olacak sana . " T " Gidon olduğu için ön cam İzmir de bulamadım şimdi kimse olur diyemiyor nasıl bir cam uyar ? Bir de bu artçı koltuğuna ne yapabilirim be abieyw

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Samet aramıza hoş geldin
kendin için bir tanışma baştığı açıp sorularını oradan sorsaydın daha iyi olurdu
RR Toplama bir Çin makina olmadığından diğer makinalarla ortak kullanıllan çok az Parçası Var o yüzden parçası servis dışînda pek bulunmaz
Arka koltuk için döşemecide sünger takviyesi yaptırabilirsin
ön cam T Gidon makinalara pek takılmadığından pek seçenek yok camların genel olarak her makinaya uyumlu 'bağlantı ayağı olur
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
İZMİR
A Rh (+)Abicim kusura bakma çok haşir neşir olmadığım için formlarda baltalama dalmış olabilirim
Cevapların için teşekkür ederim abi yine sorum olacak sanaben bugün 140 ı çok rahat ve kısa süre de gördüm fazla sürat bu motora zarar verir mi ? korkum bu yönde içim rahat değil abi rahatlat beni
![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)yada km saatin bozuktur :D
İZMİR
A Rh (+)Ben de senin cevabından sonra şüphe duydum ve az önce ksk tünellerinde yanımda citroen c4 tekrar test yaptık c4 ' te km zaten elektronik bilindiği üzere138 km hızı görmüşüz yanyana
Celil abi dediğin gibi zorlamamak lazım korktum açıkçası :(
bu arada İzmir ' de boru egzoz yapacak ya da bi o kadar güzel ses alabileceğim bir işlem ve yapabilecek bir usta var mı ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)