Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sonuç: Ehliyetiniz Varmı? Yokmu?

Katılımcı sayısı
53. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Var.. Keyifim Gıcır..

37 69.81%
  • Yok.. Huzursuzum..

16 30.19%
Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hasan
    SAP ABAP Danışmanı - Freelancer
     RR 250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    9 ay oldu A2 alalı , 11 senedir B var . Ehliyeti aldıktan sonra 2 kez polis çevirdi baktılar evrak tamam süper , git yoluna. Ehliyet olmasa 900 kaat ceza bide mahkeme aboovvv.
    Temde sürekli emniyet şeridinden gidiyom , polise selamı çakıp devam ediyom bişey demediler henüz. Ama tırsıyom aslında emniyet şeridi yasak diyip basarlarmı cezayı acep ??? Geçen bi tanesi yavaşla dur işareti yaptı , sıçtık dedim içimden . Tam önüne geldim geç dedi , valla terboşaldı sırtımdan. Ama kask,dizlik,mont,eldiven tam koruma yani. Belki ondan bıraktı bilemedim...

MEHMETONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MONUR
    gizli
     RR250D/2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu topik beni biraz hızlandırdı herhalde ehliyetimi almak için bu sabah Bostancı Polis karakolu'na gittim. Önceki gittiklerimle aynı idi ama daha erken gittim ve 75 numarayı alabildim. Öğleden sonra gel dediler. Tam bırakıp gidecekken bir bayan 55 numara ile değiştirmek istedi. Kendisi öğleden sonra gelmek istiyormuş. Saat 11:30 da ancak sıra geldi ve başvuruyu yaptım. Yarın alacağım hayırlısıyla...
    34 UY 5765

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı MEHMETONUR Nickli Üyeden Alıntı
    Bu topik beni biraz hızlandırdı herhalde ehliyetimi almak için bu sabah Bostancı Polis karakolu'na gittim. Önceki gittiklerimle aynı idi ama daha erken gittim ve 75 numarayı alabildim. Öğleden sonra gel dediler. Tam bırakıp gidecekken bir bayan 55 numara ile değiştirmek istedi. Kendisi öğleden sonra gelmek istiyormuş. Saat 11:30 da ancak sıra geldi ve başvuruyu yaptım. Yarın alacağım hayırlısıyla...
    nasıl yani yaa? :? :? :? :? :? bu kadar uzun mu sürüyo :? :? :( ama ben çok çabuk almıştım.....
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

MEHMETONUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MONUR
    gizli
     RR250D/2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı inci Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı MEHMETONUR Nickli Üyeden Alıntı
    nasıl yani yaa? :? :? :? :? :? bu kadar uzun mu sürüyo :? :? :( ama ben çok çabuk almıştım.....

Sertifikadan sonra 3-4 kez gittim. Bostancı'da 150 tane numara veriliyor. Sabah 7:30 da gittim birkere sıra gelmedi. Sertifikayı alan doluşmuş haklı olarak. Ayrıca karakolun çevresindeki trafik müşavirleri kendileri sıra oluşturuyor bir kağıda,8:30 da karakol açılınca memurlar o kağıttan okuyordu ona göre numara veriyordu. Müşavirlere 10-15 ytl verirsen hem sıraya giriyordun hem de mavi ya da pembe bir dosya içinde evraklarını hazır ediyorlar. Ben ilk 2 gidişimde sistemi ancak çözdüm. Ayrıca sıra çok yavaş ilerliyor. 30dk da ortalama 8-9 kişi... Tabi ki aralara kimler giriyor malum...

Niye , - EHLİYETİM YOK , KEYFİM GICIR seçeneği yok?

Ömer USLUSOY
    Grafik Tasarm
     2 + 2 Teker
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
    Niye , - EHLİYETİM YOK , KEYFİM GICIR seçeneği yok?
    Ehliyetsiz Kullanmanın Doğru Olmadığını Vurgulamak İçin..
    Su Gibi Olmalıyız; Her Şeyden Aşağıda, Ama Kayadan Bile Kuvvetli..

Yaw yapmayın, geyik muhabbetleri konusunun altında yazıyoruz. Yani , seçeneklerde olduğunu varsayalım. Hangimiz bunun doğru olduğunu iddia eder?

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Alıntı speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
    Yaw yapmayın, geyik muhabbetleri konusunun altında yazıyoruz. Yani , seçeneklerde olduğunu varsayalım. Hangimiz bunun doğru olduğunu iddia eder?

speedyim gonzalesim Ergünüm sanki sen iddia edercekmişsin gibi duruyon ama
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

afaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali Fuat AYDIN
    Akademisyen
     DD-250 E-9
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben de 1994 ten beri E sınıfı ehliyete sahibim.
    Universite hocasına E sınıfı ehliyete ne hacet diyeceksiniz ama işte abartınca insan ne yapacağını bilemiyor.
    Bir de ilginç anektodum var bununla ilgili.

Direksiyon sınav günü, otobüs muavini arkadaşlar gelmişler, idealleri E sınıfını almak,
    birseyler anlatıyorlar motorun ince noktaları hakkında, tabi hiç bir şey anlamıyorum, ne işim var burda diye içimden soyleniyorum.
    En sonuncu olarak da ben girecem, herkes doluştuk 25 lik midibüse.
    Her seferinde izliyorum çok sert frenleme yapıyor herkes.
    Neyse en son sıra bana geldi, 1-2 derken vitesi 3'e attım.
    Komisyon sağa çek dedi, hiç kimseye boyle yapmamışlardı. Kaldık galiba dedim içimden.
    Neyse frene basıcam ancak ben de cinim ya ötekiler sert bastılar, ben yumuşak basayım dedim.
    Once dokundum olmadı, bastım olmadı, çift ayak üstünde tepindim gene olmadı.
    Bu arada hızda artmış durumda. Bildiğim tek alternatif el frenini çekmek ama biliyorumki el freni bu araçta havalı yani bir anda
    tekerlekleri kilitliyor. O hızda takla atma imkanıda var.
    Döndüm komisyona, "Bu arabanın freni patlak sıkı tutunun dedim...!" (Komisyondakilerin gözlerini görecektiniz, çok acınası gözüktüler bana :lol:

Çektim el frenini kafa yere bir yapıştıki sormayın. Allahtan ters bir sey olmadan durdurabildim.
    Araba incelendi ve gerçekten frenler patlamıştı.
    O muavin arkadaşlar 80-90 puanlar aldı ama o halde otobusu durdurabilen kişi olarak tek 100 ü bana vermişlerdi.

Sonra da motorsiklet aşkı başlayınca A2 yi de sanırım 1990'ların sonuydu aldığımda.
    Motosikletim olmadığından ehliyet kursunun yeşil dumanlı Jawası ile girmiştim.
    Oyle bir dumanki sanırım sivrisinek ilaçlamada kullanılıyordu o alet :D

O gun iki kişi girmiştik A2 sınava yanımda ki arkadaşta tekstilci ve Harleyi ile gelmiş.
    Su hale bakın yaaa, böylede yapılmazki dedirtecek bir durum :(
    Dizdiler kukaları dar aralıkla ve arasında durmadan 8 çiz dediler,
    valla dumandan ne ben ne de komisyonun sekizi gordugunu sanmıyorum.

Ehliyet diyince hep aklıma bunlar gelir gülerim.

Ne olursa olsun ehliyetsiz olmaz, olmamalı da, uğruna fren patlatmaya değer yani :mrgreen:

RoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat gökoğlu
    İşsiz
     A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
     Sinop
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Slm arkadaslar bende 7 temmuzda girdim sınava bilmiorum sonuc ne biras kötü gecti ama sınav sonuclarını bekliorum inş bende alacam eğer kazanırsam sınavı
    Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
    Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
    Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
    Galiba
    Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
    Her Bahar Gitmek İsterim
    Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
    İstemekte GÜZEL Değilmi....

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)