motorun tesisatı çok basit sadece farın içi biraz karışık motorlarımız cdı ateşleme yani her pistona ayrı bi bobin demek bunları kontrol eden basit bi beyin var manyotadaki mıknatıstan hall etkisi alan birde sensörümüz var bu sensör beyine her sinyal verdiğinde ateşleme oluyor bu çalışma aksamı buraya dokunmasan iyi edersin çünkü en ufak bi hata içinden çıklmaz bi hal alıyo far çift flaman bi ampül gövdeye ver eksiyi artıyı erkek fişlerden birine değdir uzun yada kısa yanıyo bunu belirle kontaktan kumandaya artı elektrk çek ordan ampüle ampüle giden elektriktende arka stopa çek bu kadar sol kumandadanda diğer erkek fişe bi artı çekcen sinyallerin yanıp sönmesini sağlayan flaşör var akünün orda biraz oynayınca zaten çözersin sistemi valla ben baştan aşağı attım tesisatı baştan kendim dizdim ben araba tamircisiyim motordan hiç anlamıyodum ama müşürlerle rölelerle içli dışlı olduğumdan çabuk kavradım takıldığın yerde sorabilirsin bana boşver şemayı felan düz mantık yap ve her devre için bi sigorta koy çünkü bizim motorlar bi şase yaptı mı bütün tesisatı yakıyo o ana sigorta atana kadar ben akünün oraya bi sigortalık yaptım her devre içinde sigorta koydum takıldığın yerde arkandayım fişler biraz zor bulunuyo bu arada.s