Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 18 arasi kadar sonuc gösteriliyor

esadRG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Esad Ziya KOTANCI
    öğrenci
     Regal Raptor Dadyw-9
     sivas
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motorun tesisatı çok basit sadece farın içi biraz karışık motorlarımız cdı ateşleme yani her pistona ayrı bi bobin demek bunları kontrol eden basit bi beyin var manyotadaki mıknatıstan hall etkisi alan birde sensörümüz var bu sensör beyine her sinyal verdiğinde ateşleme oluyor bu çalışma aksamı buraya dokunmasan iyi edersin çünkü en ufak bi hata içinden çıklmaz bi hal alıyo far çift flaman bi ampül gövdeye ver eksiyi artıyı erkek fişlerden birine değdir uzun yada kısa yanıyo bunu belirle kontaktan kumandaya artı elektrk çek ordan ampüle ampüle giden elektriktende arka stopa çek bu kadar sol kumandadanda diğer erkek fişe bi artı çekcen sinyallerin yanıp sönmesini sağlayan flaşör var akünün orda biraz oynayınca zaten çözersin sistemi valla ben baştan aşağı attım tesisatı baştan kendim dizdim ben araba tamircisiyim motordan hiç anlamıyodum ama müşürlerle rölelerle içli dışlı olduğumdan çabuk kavradım takıldığın yerde sorabilirsin bana boşver şemayı felan düz mantık yap ve her devre için bi sigorta koy çünkü bizim motorlar bi şase yaptı mı bütün tesisatı yakıyo o ana sigorta atana kadar ben akünün oraya bi sigortalık yaptım her devre içinde sigorta koydum takıldığın yerde arkandayım fişler biraz zor bulunuyo bu arada.s
    Sizler biyere gitmek için arabaya binersiniz
    Biz ise motora binmek için biyerlere gideriz

Ridos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rıdvan DAĞDELEN
    Tekniksiyen
     REGAL RAPTOR 250E 9B
     Mardin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı esadRG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorun tesisatı çok basit sadece farın içi biraz karışık motorlarımız cdı ateşleme yani her pistona ayrı bi bobin demek bunları kontrol eden basit bi beyin var manyotadaki mıknatıstan hall etkisi alan birde sensörümüz var bu sensör beyine her sinyal verdiğinde ateşleme oluyor bu çalışma aksamı buraya dokunmasan iyi edersin çünkü en ufak bi hata içinden çıklmaz bi hal alıyo far çift flaman bi ampül gövdeye ver eksiyi artıyı erkek fişlerden birine değdir uzun yada kısa yanıyo bunu belirle kontaktan kumandaya artı elektrk çek ordan ampüle ampüle giden elektriktende arka stopa çek bu kadar sol kumandadanda diğer erkek fişe bi artı çekcen sinyallerin yanıp sönmesini sağlayan flaşör var akünün orda biraz oynayınca zaten çözersin sistemi valla ben baştan aşağı attım tesisatı baştan kendim dizdim ben araba tamircisiyim motordan hiç anlamıyodum ama müşürlerle rölelerle içli dışlı olduğumdan çabuk kavradım takıldığın yerde sorabilirsin bana boşver şemayı felan düz mantık yap ve her devre için bi sigorta koy çünkü bizim motorlar bi şase yaptı mı bütün tesisatı yakıyo o ana sigorta atana kadar ben akünün oraya bi sigortalık yaptım her devre içinde sigorta koydum takıldığın yerde arkandayım fişler biraz zor bulunuyo bu arada.s

Ustam süpersin Bende Mazeme hazırlıyorum bugun yarın Başlıyacagım...Motorun Durumu ile bir Kaç foto Paylaşıyorum ....
    .

Rıdvan DAĞDELEN
    Tekniksiyen
     REGAL RAPTOR 250E 9B
     Mardin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Rıdvan DAĞDELEN
    Tekniksiyen
     REGAL RAPTOR 250E 9B
     Mardin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    .

Rıdvan DAĞDELEN
    Tekniksiyen
     REGAL RAPTOR 250E 9B
     Mardin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    .

Rıdvan DAĞDELEN
    Tekniksiyen
     REGAL RAPTOR 250E 9B
     Mardin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar malum xenon havalı korna sis farlı vb. aksesuar çeşitleri ekleyecegim tesisat sonrası malum batarya zorlanacaktır bu nedenle kapasitör eklemeyi düsünüyorum ne dersiniz
    .

Rıdvan DAĞDELEN
    Tekniksiyen
     REGAL RAPTOR 250E 9B
     Mardin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tesisatta son durum arkadaşlar Adamlar gerçekten basit olan tesisatı çok çok karışık hala getirdiler kafama göre düzenliyorum....
    not ala ala çook basit kavradım Bence Yeni Tesisat almak Çooook Gereksiz...

.

burakdemirkol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak
    Öğretmen
     Demirkol
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    konuyu hortlatıyorum ama aynı sorun bende bugun yasadım sağ elcıkten fara gelen tum kablolar erıyıpbırbırıne gırmıs farın ıcınde de etkılenenler var aksam depoyu sokup bakacagım ancak elınde tesısat ın seması olan yada önerisi olan var mı eger gerı kalanında sıkıntı yoksa o kısmı ben hallederım ancak saglam kabloları bulmam lazım onerebılecegınız bı yer var mı

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)